Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » NorthgateArinso rankattiin korkeimmalle Gartnerin HR-toimittajien arvioinnissa

NorthgateArinso Finland

NorthgateArinso rankattiin korkeimmalle Gartnerin HR-toimittajien arvioinnissa

Tiedote.
Julkaistu: 29.09.2011 klo 14:19
Julkaisija: NorthgateArinso Finland

Tiedotusvälineille 29.9.2011

NorthgateArinso rankattiin korkeimmalle Gartnerin HR-toimittajien arvioinnissa

- Korkein luokitus jo kolmas analyytikkotunnustus NGA:lle johtavana HR-ulkoistajana


Kansainvälisen henkilöstöhallinnon osaaja NorthgateArinso (NGA) on saanut korkeimman mahdollisen luokituksen (strong positive) tutkimusyhtiö Gartnerilta. Gartner Market Scope* on tänä vuonna jo kolmas arvostettu analyytikkoarvio, joka pitää NGA:ta johtavana henkilöstöhallinnon ulkoistuskumppanina. Gartnerin arvio vahvistaa Everestin ja IDC:n näkemystä NGA:sta.

Gartner arvioi raportissaan 11 keskeistä HR-ulkoistuksen kokonaistoimittajaa. Raportti asemoi toimittajat HR-ulkoistusmarkkinoilla ja arvioi kunkin vahvuudet sekä seikat, joihin ostajan tulee kiinnittää huomiota. Lisäksi jokainen toimittaja saa luokituksen, joista korkein on strong positive. Kyseinen luokitus vastaa suositusta asiakkaalle jatkaa investointeja kyseisen toimittajan kanssa. Mahdollisille uusille asiakkaille luokitus pitää toimittajaa vahvana vaihtoehtona strategisille investoinneille.

"Olemme erittäin ylpeitä saadessamme tunnustusta Gartnerilta yhtenä alan parhaista toimijoista. Kasvumme ajoittuu samaan ajankohtaan tuote- ja henkilöstöinvestointiemme kanssa. Panostuksemme siihen, että olisimme paras mahdollinen HR-kumppani asiakkaillemme, on selvästi onnistunut. Tämä arvio todistaa vahvan positiivisen kehityksemme”, NGA:n toimitusjohtaja Mike Ettling sanoo.

NGA Nordic teki keväällä selvityksen henkilöstöhallinnon ulkoistusmarkkinoista Pohjoismaissa. Suomessa tärkeimpiä syitä ulkoistamiseen on resurssien ohjaaminen vaativiin, strategiaa palveleviin toimintoihin. Kuitenkin vain kolmessa neljästä kyselyyn vastanneista organisaatioista HR:llä on johtoryhmärooli. Lisäksi lähes joka toisessa suomalaisyrityksessä henkilöstöhallinnon ulkoistusbudjetista vastaa IT-yksikkö. Muissa Pohjoismaissa IT-yksiköillä on huomattavasti vähemmän vaikutusvaltaa.

Useita prosesseja kattava kokonaisvaltainen HR-ulkoistus on Pohjoismaissa vielä harvinaista. Tyypillisesti ulkoistaminen koskee yksittäisiä HR-prosesseja, joissa käytetään useita palvelutoimittajia, yhä useammin pilvipalveluiden tarjoajia. Suomessa HR-järjestelmähankkeita oli käynnissä merkittävästi enemmän kuin muissa Pohjoismaissa. Lähes puolet (48%) vastaajista kertoi järjestelmähankkeen kuuluvan tärkeimpiin HR-kehitysprojektihin.

*Gartner, MarketScope for Comprehensive HR BPO, Robert H. Brown, 29.6.2011.
 
Lisätietoja:

NorthgateArinso, Nordic region
toimitusjohtaja Marjukka Mäki-Hokkonen
puh. 040 532 2133
marjukka.maki-hokkonen (at) northgatearinso.com

NorthgateArinso (NGA) on ketterän henkilöstöhallinnon edelläkävijä. HR- ja IT-osaamisen yhdistävä yhtiö tarjoaa konsultointia, järjestelmiä ja palveluja kaikilla henkilöstöhallinnon osa-alueilla. Valikoima ulottuu palkkahallinnon sovelluksista ja kehityshankkeiden suunnittelusta kokonaisulkoistuksiin. Tavoitteena on kehittää henkilöstöhallinnon rakenteita ja prosesseja sekä automatisoida työläitä rutiineja. Palveluissa hyödynnetään mm. SAP HCM -järjestelmää sekä NGA:n omaa euHReka-palvelualustaa, joka mahdollistaa henkilöstöhallinnon palveluiden siirtämisen web-pohjaisiksi. Alansa globaaleihin edelläkävijöihin kuuluvan NGA:n palveluksessa on noin 8 000 HR-, IT- ja liiketoimintaosaajaa 35 maassa. Pohjoismaiden toimintoja johdetaan vuonna 2003 perustetusta Suomen toimipisteestä. NorthgateArinso on osa eurooppalaista Northgate-konsernia. Lisätietoja: www.northgatearinso.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs