Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Nimitysuutisia Gofore Oy

Gofore Oy

Nimitysuutisia Gofore Oy

Tiedote.
Julkaistu: 09.03.2016 klo 09:53
Julkaisija: Gofore Oy

DI Janne Murtonen on nimitetty vanhemmaksi ohjelmistosuunnittelijaksi 1.2.2016 alkaen. Janne siirtyi Gofore Oy:n palvelukseen Digia Oyj:stä.

Muotoilija (AMK) Juha Perä on nimitetty UX-Suunnittelijaksi 1.2.2016 alkaen. Juha siirtyi Gofore Oy:n palvelukseen Konecranes Oyj:stä.

FM Harri Pirttinen on nimitetty vanhemmaksi ohjelmistosuunnittelijaksi 1.2.2016 alkaen. Harri siirtyi Gofore Oy:n palvelukseen Affecto Finland Oy:stä.

Tradenomi (ylempi AMK) Jarno Naukkarinen on nimitetty palveluarkkitehdiksi 1.2.2016 alkaen.

Tekniikan ylioppilas Olli Rauramo on nimitetty ohjelmistosuunnittelijaksi 1.2.2016 alkaen.

Insinööri (AMK) Kai Oksanen on nimitetty vanhemmaksi ohjelmistosuunnittelijaksi 18.2.2016 alkaen. Kai siirtyi Gofore Oy:n palvelukseen Elisa Appelsiini Oy:stä.

DI Juhana Huotarinen on nimitetty projektitoiminnan johtajaksi 1.1.2016 alkaen. Juhana toimi Goforella aiemmin ohjelmistokehityspalveluiden johtavana konsulttina.

KTM Juha Virtanen on nimitetty myyntijohtajaksi 1.1.2016 alkaen. Juha toimi Goforella aiemmin liiketoimintajohtajana.

Liitetiedostot

Gofore Oy on it-johdon konsultoinnin ja tietojärjestelmien kehittämisen asiantuntijayritys. Missiomme on muuttaa maailma paremmaksi digitalisaation keinoin ja työkulttuuria uudistamalla. Autamme asiakkaitamme kehittämään tietojärjestelmiään palvelulähtöisesti ja ketterästi pala palalta, arkkitehtuurilla ohjaten. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi sosiaali- ja terveysministeriö, Opetushallitus, Liikennevirasto, Verohallinto, Fonecta ja Alma Media. Toiminnallemme on ominaista huippuasiantuntemus, ripeys, aito vuorovaikutus sekä jatkuva, kannattava kasvu. Goforelaisia on Helsingissä ja Tampereella lähes 150 ja tavoittelemme tänä vuonna n. 18,5 miljoonan euron liikevaihtoa. Gofore saavutti 3. sijan Suomen parhaat työpaikat 2016 -tutkimuksessa ja 26. sijan Euroopan parhaat työpaikat 2015 -tutkimuksessa. Yritys on perustettu vuonna 2001. www.gofore.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs