Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Näe maailma eläinten silmin

Näe maailma eläinten silmin

Tiedote.
Julkaistu: 06.08.2013 klo 11:00
Julkaisija: Dassault Systemes

Dassault Systèmesin ja Currentin 3D-sivustolla voi tutkailla, miltä
maailma näyttää mehiläisen, haukan, kissan, koiran tai rotan vinkkelistä.


6.8.2013 – Oletko koskaan miettinyt, mitä kissasi tai koirasi näkee katsellessaan ympärilleen? Maailman johtava tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) ja 3D-mallintamiseen keskittynyt ohjelmistoyritys Dassault Systèmes on luonut yhdessä transmediayritys Currentin kanssa 3D-sivuston, joka vastaa tähän kysymykseen varsin visuaalisella tavalla.
Vuorovaikutteisella All Eyes on Paris -sivustolla kävijät voivat katsella kolmiulotteista näkymää Pariisista – sellaisena kuin koira, kissa, mehiläinen, haukka tai rotta sen näkevät. Jotta kokemus olisi mahdollisimman todenmukainen, on sivuston luomiseen osallistunut joukko tiedemiehiä ja eläinlääkäreitä.
Viihteellisellä, mutta myös opettavaisella sivustolla on lisäksi eläimiin liittyviä pelejä, joissa pelaajan täytyy kohdata kunkin eläimen näköaistiin liittyvät rajoitteet ja selvitä niistä. Tämän jälkeen käyttäjät voivat keskustella kokemuksistaan sivuston yhteisöllisellä keskustelufoorumilla.
Skaalautuvaa sivustoa täydennetään pian uusiin eläimiin liittyvällä aineistolla. Tavoitteena on, että All Eyes on Parisista tulisi internetin suosituin eläinten näkökyvystä kertova sivusto. All Eyes on Parisin rahoitti alunperin Futur en Seine -festivaalia varten Ile de France, yksi Ranskan 26 hallintoalueesta.


Tutustu All Eyes on Paris -sivustoon osoitteessa http://alleyesonparis.com/index_en.html


###

Lisätietoja: Johanna Savolainen, OS/G Viestintä, johanna.savolainen@osg.fi, +358 40 1964374

Liitetiedostot

Dassault Systèmes on maailman johtava 3D-mallintamiseen ja tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) keskittynyt ohjelmistoyritys. Dassault Systèmesin ohjelmistojen ja palvelujen avulla on mahdollista digitaalisesti määritellä ja simuloida sekä tuotteita että prosesseja mutta myös resursseja, joita käytetään tuotteiden valmistamiseen, ylläpitämiseen ja kierrättämiseen ympäristöystävällisellä tavalla. Dassault Systèmesin liikevaihto on noin 2 miljardia euroa ja sillä on noin 11.000 työntekijää ja 170.000 asiakasta yli 140 maassa. Suomessa Dassault Systèmes on toiminut huhtikuusta 2010.

Lisätietoja: www.3ds.com


CATIA, SOLIDWORKS, SIMULIA, DELMIA, ENOVIA, GEOVIA, EXALEAD, NETVIBES, 3DSWYM ja 3D VIA ovat Dassault Systèmesin rekisteröimiä ohjelmistoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs