Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Mamkin opiskelijat saavuttivat menestystä Ciscon kansainvälisessä CCNA NetRiders -kilpailussa

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mamkin opiskelijat saavuttivat menestystä Ciscon kansainvälisessä CCNA NetRiders -kilpailussa

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 14:17
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Information Technology -koulutusohjelman opiskelijat Vasily Babenko, Vladislav Sharapov, Olga Skobeleva ja Tu Binh Le saavuttivat menestystä kansainvälisen Cisco NetRiders -kilpailun Suomen osakilpailussa, jossa karsitaan seuraavalle kansainväliselle kierrokselle pääsevät opiskelijat. Vasily voitti osakilpailun, Vladislav saavutti kolmannen sijan, Olga ja Binh pääsivät sijoille 5 ja 6. Kolme ensin mainittua jatkavat kansainväliselle osuudelle, jossa he kilpailevat muita EMEA-maiden (Eurooppa, Lähi-Itä, Afrikka) opiskelijoita vastaan lokakuussa 2014.

Cisco Systems on suuri Amerikkalainen reitittimiä, kytkimiä ja muita verkkolaitteita valmistava tietoliikenne- ja elektroniikkateollisuusyritys. CCNA NetRiders -kilpailu liittyy MAMKissa tarjottavaan Cisco CCNA (Cisco Certified Network Associate) -koulutukseen, jota tarjotaan maailmanlaajuisesti myös sadoissa muissa oppilaitoksissa ja siihen osallistuu vuosittain yli miljoona opiskelijaa. CCNA-koulutus sisältää pk-yritysten tietoverkkojen suunnittelu-, toteutus- ja hallintataidot. NetRiders-kilpailu on erittäin vaativa kokonaisuus, jossa CCNA-koulutuksen juuri suorittaneet opiskelijat kilpailevat vuosittain osaamisestaan. Kilpailun pääpalkintona Cisco järjestää kunkin maanosan parhaille opiskelijoille viikon mittaisen vierailumatkan yhtiön pääkonttoriin San Joseen, Kaliforniaan.

http://www.academynetriders.com/

Lisätietoja:

lehtori Matti Juutilainen, 050 312 4948

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs