Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Maailman ohuin tablettitietokone Samsungin uusi Galaxy Tab 10.1 saa Suomen ensi-iltansa elokuussa

Samsung Electronics Nordic

Maailman ohuin tablettitietokone Samsungin uusi Galaxy Tab 10.1 saa Suomen ensi-iltansa elokuussa

Tiedote.
Julkaistu: 15.06.2011 klo 10:00
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Maailman ohuin tablettitietokone Samsung Galaxy Tab 10.1 saapuu kauppoihin elokuussa. Uusi tablettitietokone ei ole pelkästään ohut. Suuren näytön lisäksi käyttökokemusta parantaa merkittävästi uusi Android 3.1 -käyttöjärjestelmä. Android 3.1 Honeycomb on suunniteltu varta vasten tablettitietokoneita varten.

Viime syyskuussa Samsung lanseerasi ensimmäisen tablettitietokoneensa Galaxy Tabin. Samsungin tablet-valikoima saa pian jatkoa maailman ohuimmasta Galaxy Tab 10.1:sta, joka on edeltäjäänsä suurempi ja kevyempi. Galaxy Tab 10.1 saapuu kauppoihin Suomessa elokuussa, kun vastaavasti Galaxy Tab 8.9 saapuu kauppojen hyllylle syyskuussa. Kummastakin tablettitietokoneesta tulee saataville sekä 3G- että WiFi-versiot. 

Kesällä korostuu entistä paremman mobiilikokemuksen tarve. Aurinkoisina kesäpäivinä halutaan ottaa rennosti, mutta samalla halutaan yhteyksien toimivan. Tablettitietokone on juuri sopiva laite ajanvietteeksi vaikkapa riippukeinuun. Sillä voidaan kuunnella musiikkia, selata tuoreimmat uutiset tai katsoa vaikka kokonainen elokuva. Sillä voi lähettää sähköposteja, tekstiviestejä, pelata pelejä sekä myös piipahtaa tervehtimässä kavereita Facebookissa. Laitteen kaikki yhteysominaisuudet on koottu yhteen paikkaan, Samsung Social Hubiin.

Galaxy Tab 10.1 on ohut, kevyt ja älykäs. Se on 8,6 millimetriä paksu ja painaa ainoastaan 595 grammaa, joten laite kulkee helposti mukana matkassa. Uusi tablet-mallisto perustuu Android 3.1 -alustaan (Honeycomb), joka on suunniteltu suurinäyttöisiä tablettitietokoneita varten. Kookas näyttö tuo entistä paremman käyttökokemuksen nettiselaukseen, e-kirjojen lukemiseen ja pelien pelaamiseen.

Samsungin uudet tablettitietokoneet on varustettu gigahertsin tuplaydinsuorittimella ja laitteiden yhteysominaisuuksiin lukeutuu muun muassa 3G-yhteys, joka kykenee jopa 21 mb/s:n siirtovauhtiin. Tehokkaan tuplaydinsuorittimen ansiosta laitteissa voi pitää useampia ohjelmia ja selainikkunoita auki samanaikaisesti ilman vaikutusta suorituskykyyn. 

 

Tekniset tiedot: Galaxy Galaxy Tab 10.1:n ulkomitat ovat 246 x 170 x 8,7 millimetriä ja se painaa 595 grammaa. Laitteessa on 10,1 tuuman näyttö, 16 tai 64 Gb sisäistä muistia. Tab 10.1 saapuu kauppoihin elokuussa. Galaxy Tab 8.9:ssa on 8,9 tuuman näyttö ja laitteen ulkomitat ovat 216 x 150 x 8,6 millimetriä ja se painaa 470 grammaa. Galaxy Tab 8.9 saapuu kauppoihin syyskuussa. Kummassakin laitteessa on LCD-kosketusnäyttö, 1280 x 800 pikseliä (WXGA). Full HD -videotallennus ja -toisto. Android 3.0 -käyttöliittymä (Honeycomb). Gigahertsin tuplaydinsuoritin. Takana kolmen megapikselin kamera, joka on varustettu LED-salamalla, edessä 2 megapikselin kamera. Laitteissa on sisäänrakennettu 3G-yhteys, jonka tiedonsiirtonopeus on 21 mb/s. Muita yhteysominaisuuksia ovat Bluetooth 3.0, USB 2.0, WiFi 802.11 b / g / n. Allshare, Social Hub ja Music Hub. Swype-tekstinsyöttö. Laittessa on Flash 10.2- sekä yleisimpien ääni- ja videoformaattien tuki.  720p -videokuvaus. Laitteiden suositushinnat julkaistaessa: Galaxy Tab 10.1:n 3G-versio 699 euroa, WiFi-versio 549 euroa. Galaxy Tab 8.9:n 3G-versio 649 euroa, WiFi-versio 499 euroa.

 

Lisätietoja:  

Mika Engblom, myyntipäällikkö Telecom, mika.engblom@samsung,fi
Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750 
Toni Perez, OSG Viestintä, toni.perez@osg.fi, 0400 630 063

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi 
Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossawww.samsung.fi ja valitse uutiset. 
Haluatko Samsung in lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi 
Uutisia RSS-syötteinäwww.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do 

 

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten ja näyttöpaneelien valmistaja. Yrityksellä on 190 500 työntekijää 68 maassa ja kahdeksalla eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2010 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 135,8 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2010 oli 1.1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 330 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs