Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Kingston näyttää miten vanhakin läppäri päivitetään tehokoneeksi! Kutsu Kingstonin aamubrunssille.

Kingston Technology

Kingston näyttää miten vanhakin läppäri päivitetään tehokoneeksi! Kutsu Kingstonin aamubrunssille.

Kutsu.
Julkaistu: 10.04.2012 klo 12:37
Julkaisija: Kingston Technology

SSD on oudosta nimestä huolimatta varsin yksinkertainen asia. SSD-levy on tallennusmedia, joka korvaa työkoneesi sisuksissa raksuttavan kovalevyn. Erona tavalliseen kovalevyyn verrattuna on se, että SSD-levy ei enää raksuta, ja se on peräti 5-10 kertaa tavallista kovalevyä nopeampi. Tietokoneen ja ohjelmien käynnistymisajat nopeutuvat jopa nelinkertaisesti, eikä SSD:n myötä enää tarvitse odotella, että kone niin sanotusti lämpeää.

Tervetuloa Kingstonin-brunssitilaisuuteen, jossa näytetään kuinka helposti vanhankin tietokoneen voi päivittää nykyaikaan. Tilaisuuden muita teemoja ovat tyylikkäät muistitikut, huippunopeat USB 3.0 -tuotteet ja langattomat tallennusratkaisut älypuhelimille ja taulutietokoneilla.

 

Tilaisuuden puheenaiheita:

  • Tämän vuoden SSD-trendit ja uusi HyperX 3K -mallisto
  • Tyylikkäät muistitikut
  • Langatonta mobiilitallentamista IOS ja Android -käyttöjärjestelmille
  • USB 3.0 -laitteet
  • Uusimmat HyperX-muistit tehokäyttäjille ja pelaajille

 

Tilaisuus järjestetään Sokos Hotel Albertissa 20. huhtikuuta 2012 klo 10.00, kesto noin tunti. Tervetuloa keskustelmaan ja kokeilemaan käytännössä. Paikalla muun muassa Pasi Siukonen, joka työskentelee Kingstonin Digitalissa SSD-asiantuntijana. Tarjolla virkistävä brunssi ja yllätys-Kingston-tuotteita!


Pyydämme ilmoittamaan tulostanne 18.4.2012 mennessä: kingstonpr@osg.fi  

Tapahtumapaikka: Sokos Hotel Albert, Albertinkatu 30, 00120. Paikalla opasteet.

 

Lisätietoa:
OS/G Viestintä, Lasse Pulkkinen
GSM +358 400 630 049 / kingstonpr@osg.fi 

 

Lisätietoa tuotteista ja myyntipisteistä Suomessa:
Kingston Technology, Mikko Maanoja
GSM +358 50 302 1181 / mmaanoja@kingston-technology.com

Liitetiedostot

Kingston Digital on maailman suurimman puolijohdetoimittajiin sitoutumattoman muistituottajan Kingston Technologyn tytäryhtiö. Vuonna 2008 perustettu Kingston Digital vastaa Kingstonin flash-tuotteiden myynnistä ja markkinoinnista maailmalla. Yhtiön Euroopan päämaja sijaitsee Lontoon lähistöllä Sunbury-on-Thamesissa. Lisätietoa Kingstonin tuotteista ja myyntipaikoista Suomessa on saatavissa ilmaisen palvelunumeron 0800 117 004 sekä web-sivuston www.kingston.fi kautta. 


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs