Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Kajaanilaisyritys noteerattiin kansainvälisessä vertailussa

MyCashflow

Kajaanilaisyritys noteerattiin kansainvälisessä vertailussa

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 06:30
Julkaisija: MyCashflow

Kajaanilaisen ohjelmistoyrityksen Pulse247 Oy:n tuote noteerattiin kansainvälisesti Deloitten Technology Fast 500 EMEA-listalla. Listaukseen nostettiin nopeimmin kasvavia teknologiayrityksiä yli 20 maasta. Osanottajia oli Euroopan, Lähi-Idän ja Afrikan alueilta. Samalla yritys pääsi kotimaan nopeimmin kasvaneiden teknologiayritysten joukkoon.

 Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisten viiden vuoden ajalta. Pulse247 Oy:n liikevaihto on kasvanut kyseisenä aikana 549 prosenttia.

 ”Toteutamme strategiaa, jossa teemme aktiivisen tuotekehityksen kautta verkkokaupasta jatkuvasti helpompaa ja autamme asiakkaitamme myymään verkossa enemmän. Kasvu talouskasvun vuoksi ei ole koskaan ollut meille kiinnostava tavoite, mutta ajattelemme kannattavan kasvun olevan elinkelpoisen liiketoiminnan ja jatkuvien investointien edellytys. Deloitten mittaamat kasvuluvut yhdessä hyvien kannattavuusraporttien sekä korkean asiakastyytyväisyyden kanssa kertovat siitä, että toimintamme on vakaalla pohjalla ja pystymme jatkossakin tekemään merkittäviä investointeja suomalaisen verkkokaupan kehittämiseksi”, Pulse247 Oy:n toimitusjohtaja Ismo Ruotsalainen kertoo.

 

Suosituin kotimainen verkkokauppaohjelmisto 

Pulse247 Oy kehittää suomalaisen verkkokaupan tukijalkaa, MyCashflow-verkkokauppaohjelmistoa. Vuoden 2008 keväällä lanseerattu palvelu on tällä hetkellä suosituin kotimainen verkkokauppaohjelmisto, jota käyttää jo yli 1500 yritystä Suomessa.

 ”Ostot siirtyvät verkkoon. Verkkokauppa kasvaa muuta vähittäiskauppaa nopeammin ja myös yrittäjät ovat tämän huomanneet. Liiketoiminnan sähköistämisen puolesta puhuvat ostamisen vaivattomuus, edullisemmat kustannukset ja suurempi markkina-alue. Meidän päässä tämä näkyy avattujen verkkokauppojen määrässä. Päivittäin uusia verkkokauppoja avataan parhaillaan useita kymmeniä päivässä.” kertoo Ruotsalainen.

 

Lisätiedot:

Ismo Ruotsalainen, MyCashflow, puh. 020 741 9174, ismo@mycashflow.fi

MyCashflow on suosituin kotimainen verkkokauppaohjelmisto, jonka avulla yli 1500 yritystä pyörittää verkkoliiketoimintaansa. www.mycashflow.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs