Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Jo miljardi verkon käyttäjää hyötyy Ericssonin hallintapalveluista

Ericsson

Jo miljardi verkon käyttäjää hyötyy Ericssonin hallintapalveluista

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2013 klo 12:25
Julkaisija: Ericsson

Ericssonin tuottamat hallintapalvelut hyödyttävät jo miljardia verkon käyttäjää. Ericsson on tehnyt yli 300 yhteistyösopimusta maailmanlaajuisesti eri operaattorien kanssa, ja on nykyään verkon hallintapalveluiden kiistaton johtaja.

Verkottuneessa yhteiskunnassa yhä useampi laite käyttää viestintä- ja multimediapalveluihin laajakaistaa. Tulevaisuudessa hallintapalveluiden kysyntä vain kasvaa, sillä laajakaistayhteyden tahdotaan yhä useammin toimivan milloin vain ja missä vain. Yhä tärkeämmässä osassa on myös verkon käyttökokemus.

Verkko-operaattorit ovat perinteisesti itse keskittyneet viestintäpalveluiden tekniseen tuottamiseen ja hallintaan. Viimeisen vuosikymmenen aikana tämä on kuitenkin muuttunut 3G:n, LTE:n (4G:n) ja muiden suurten innovaatioiden myötä, kun monet operaattorit ovat siirtäneet teknologian toimittajille uuden teknologian hallinnan. Operaattoreille on luonnollista sopia laajakaistansa hallinnasta sellaisten kumppaneiden kanssa, jotka ottavat vastuun siihen liittyvistä toiminnoista kuten verkkojen operoinnista ja hallinnasta.

”Olemme iloisia siitä, että olemme ylittäneet yhden miljardin tilaajan rajan, sillä tämä vahvistaa meidän johtajuuttamme hallintapalveluissa. Olemme saavuttaneet asemamme sen ansiosta, että asiakkaamme uskovat korkeaan suorituskykyymme, prosesseihimme ja taitaviin työntekijöihimme. Tämä on vain yksi virstanpylväs matkalla, jonka olemme tehneet. Seuraava askel on siirtyä perinteisistä hallintapalveluista käyttökokemukseen keskittyviin hallintapalveluihin”, sanoo Ericsson Global Services -liiketoimintayksikön vetäjä Magnus Mandersson.

Ericssonilla on yli 15 vuoden kokemus eri toimijoiden verkkojen ja teknologioiden hallinnasta. Yhtiö on investoinut yli miljardi dollaria palveluntarjonnan työvälineisiin, menetelmiin ja prosesseihin sekä perustanut globaalit palvelukeskukset Intiaan, Kiinaan, Meksikoon ja Romaniaan. Nämä keskukset tuottavat hallintapalveluita laajalle määrälle verkkoja ympäri maailmaa.

Ericsson on parhaillaan edelläkävijänä kehittämässä Experience Centric Managed Services -mallia. Uusi malli muun muassa tarjoaa operaattoreille jatkuvaa palvelun parannusta ja lyhentää aikaa, joka kuluu, kunnes palvelu pääsee markkinoille. Lisäksi käyttäjäkokemusta seurataan entistä tarkemmin. Tuloksena on entistä tyytyväisemmät loppukäyttäjät, alhaisempi asiakasvaihtuvuus, käyttäjää kohden korkeampi  tuotto ja kustannustehokkuus.

Hallintapalveluissa arvokkain resurssi ovat niitä hoitavat pätevät ihmiset. Vuosien kuluessa yli 25 000 työntekijää ympäri maailmaa on siirtynyt operaattoreilta Ericssonille. Ericsson etsii jatkuvasti uusia tapoja auttaakseen asiakkaitaan palvelemaan mahdollisimman hyvin omia asiakkaitaan.

Taustatietoja hallintapalveluista osoitteessa:
www.ericsson.com/res/thecompany/docs/press/backgrounders/managed_services_press_backgrounder.pdf

Taustatietoja Customer Centric Managed Services -mallista osoitteessa:
www.ericsson.com/res/docs/2012/customer_centric_managed_services.pdf

 

Lisätietoja:

Milla Nummenpää

Viestintäjohtaja, Ericsson

Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556

milla.nummenpaa@ericsson.com

 

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologian ja -palveluiden toimittaja. Reaaliaikaiset ja tehokkaat ratkaisumme mahdollistavat verkottuneen yhteiskunnan, joka tuo mukanaan meille kaikille edellytykset opiskella, tehdä töitä ja elää elämäämme vapaammin, kestävän kehityksen yhteiskunnissa maailman ympäri.

Tarjoamme informaatio- ja viestintäteknologian palveluita, ohjelmistoja ja infrastruktuuria teleoperaattoreille ja muille toimialoille. Nykyään yli 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä kulkee Ericssonin verkkojen kautta, ja asiakkaidemme verkot, joita tuemme, palvelevat yli 2,5 miljardia palvelunsaajaa.

Toimimme 180 maassa ja työllistämme yli 110 000 työntekijää. Vuonna 1876 perustetun yrityksen pääkonttori on Tukholmassa Ruotsissa. Vuonna 2012 konsernin liikevaihto oli 33,8 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja NASDAQ-pörssissä New Yorkissa.

www.ericsson.com
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/technologyforgood
www.youtube.com/ericssonpress

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs