Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Intel Education Software -ohjelmisto saatavissa Acerin kannettaviin laitteisiin

Acer

Intel Education Software -ohjelmisto saatavissa Acerin kannettaviin laitteisiin

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2013 klo 07:45
Julkaisija: Acer

Acer ja Intel ovat solmineet uuden ohjelmistokumppanuuden, jonka myötä Intel Education Software (IES) –ohjelmisto tulee Acerin myyntikanavan saataville. Siten Acerin notebook-kannettavat ja tabletit palvelevat jatkossa entistä paremmin koulutusalan tarpeita.

IES-ohjelmisto on jo saatavissa seuraaville laitteille: TravelMate B113- ja X313 Ultrabook -kannettaville sekä Iconia W510/W510P -tableteille. Jatkossa se voidaan ladata myös muille opiskelu- ja opetuskäyttöön soveltuville laitteille.

Eloa luokkahuoneeseen
IES Suite -ohjelmisto lisää kouluttajien mahdollisuuksia elävöittää opetusta nykyaikaisilla keinoilla. Parhaimmillaan ohjelmisto auttaa opiskelijoita viestinnässä, yhteistyössä, ongelmien ratkaisussa, kriittisessä ajattelussa ja digitaalisen kirjallisuuden kanssa.

Intel Education Software -ohjelmisto sisältää
1) erityisesti opetuskäyttöön suunnitellun, interaktiivisen Kno Textbooks e-kirjanlukijan
2) kamerapohjaisen Lab Camera –tieteissovelluksen (science exploration application)
3) SPARKVUE -datan analysointiohjelman, joka kerää tietoja sisäisistä ja ulkoisista sensoreista
4) Media Camera –multimediasovelluksen kuvien ja videoiden ottamiseen ja editointiin
5) ArtRage-maalaus- ja piirtosovelluksen
6) ClassRoom Management –yhteistyöohjelman
7) McAfee AntiVirus –ohjelmiston.

Toimiva kumppavuus
Acer uskoo, että opiskelijoiden tarpeita palvelee parhaiten oppimis- ja opetusalustojen yhdistelmä, jossa asianmukaiset päätelaitteet kuten tabletit, kannettavat ja pöytäkoneet ovat helposti liitettävissä osaksi oppilaitoksen it-järjestelmää. Acerin Intel-pohjaisia laitteita voidaan käyttää avoimessa arkkitehtuurissa, jolloin kouluttajat voivat käyttää haluamiaan laitteita, sisältöjä ja infrastruktuureja nyt ja tulevaisuudessa.

Intel on tarjonnut yli kymmenelle miljoonalle opiskelijalle ja yli kymmenelle miljoonalle opettajalle koulutuskäyttöön suunniteltua teknologiaa ja auttanut yli 100 hallitusta maailmassa kehittämään koulutusjärjestelmiään.

Lisätietoja

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@kaikuhelsinki.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs