Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » HUS ja Logica tekivät kolmivuotisen sopimuksen

Logica

HUS ja Logica tekivät kolmivuotisen sopimuksen

Tiedote.
Julkaistu: 28.03.2012 klo 08:57
Julkaisija: Logica

- Logica vastaa potilastietojärjestelmän kokonaispalvelusta

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri (HUS) ja Logica ovat sopineet Uranus- potilastietojärjestelmää koskevista palveluista seuraavalle kolmelle vuodelle.

Sopimus kattaa kokonaisuuden, jossa Logica vastaa HUS:n käyttämän ja Logican kehittämän ja toimittaman Uranus-potilastietojärjestelmän tuesta, ylläpidosta, kehityksestä ja käyttöpalveluista.

HUS ja pääkaupunkiseudun kunnat valmistelevat parhaillaan yhteisen alueellisen potilas- ja asiakastietojärjestelmän hankintaa.

”Logican kanssa tehdyllä sopimuksella varmistetaan HUS:n nykyisen potilastietojärjestelmän toiminta ennen siirtymistä perusterveydenhuollon ja soveltuvin osin sosiaalitoimen kanssa yhteiseen tietojärjestelmään”, sanoo hallintoylilääkäri Lasse Lehtonen. ”Samalla haluamme varmistaa, että ylimenokauden ajan meillä on käytössämme entistä paremmin käyttäjien tarpeita vastaavat sovellukset ja palvelut, joiden kehitys on nopeampaa, kustannukset paremmin ennakoitavissa ja hallinnointi selkeämpää kuin aiemmin.”

”Pystymme entistä paremmin varmistamaan, että koko järjestelmäkokonaisuus toimii ja kehittyy käyttäjien tarpeiden mukaisesti – selkeä kokonaisvastuu on sekä toimittajan, että asiakkaan etu”, Logican terveydenhuollon palveluista vastaava johtaja Matti S. Häkkinen luonnehtii.

Sopimus on määräaikainen ja se päättyy 31.12.2015. HUS:lla on optio jatkaa sopimuksen voimassaoloa yhdellä vuodella 31.12.2016 asti.

 

Lisätietoa

- HUS: hallintoylilääkäri Lasse Lehtonen, p. 050 427 2468, lasse.lehtonen@hus.fi
- Logica: johtaja Matti S. Häkkinen, puh. 040 734 1417, matti.s.hakkinen@logica.com

Logica on IT-palveluyritys, joka yhdistää ihmiset, liiketoiminnan ja teknologian mahdollisuudet. Palveluksessamme on 41 000 henkilöä, joista Suomessa 3 200. Konsultoimme asiakkaitamme toiminnan kehittämisessä, integroimme tietojärjestelmiä ja olemme asiakkaidemme ulkoistuskumppani. Asiakkainamme on johtavia eurooppalaisia yrityksiä ja julkishallintoa. Sitoudumme pitkään yhteistyöhön ja perehdymme asiakkaidemme toimintaan. Innovatiivisten palveluiden avulla tuotamme asiakkaillemme arvoa. Logica on listattu Lontoon ja Amsterdamin pörsseissä. Lisätietoja www.logica.fi ja www.logica.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs