Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Fonectan IT-toimintoja ulkoistetaan BLC Protielle

BLC

Fonectan IT-toimintoja ulkoistetaan BLC Protielle

Tiedote.
Julkaistu: 24.09.2015 klo 13:43
Julkaisija: BLC

Fonectan Oy:n IT-yksikkö ulkoistaa BLC Protie Oy:lle osan toiminnoistaan. Ulkoistuksen mukana BLC Protielle siirtyy 25 henkilöä. BLC Protie Oy tuottaa kattavasti erilaisia IT-palveluita ja Fonecta on ollut BLC Protien asiakas jo pitkään. Liikkeen luovutus on loogista jatkoa tälle yhteistyölle ja tarjoaa runsaasti synergiaetuja.

”Siirtyvien työntekijöiden työpanos on ollut ja tulee olemaan tärkeä Fonectalle – jatkossa pystymme hyödyntämään tätä osaamista entistä joustavammin. Tämä on mielestämme sellainen ratkaisu, josta löytyy hyviä puolia meille yhtiönä, BLC Protie:lle sekä siirtyville työntekijöille”, kertoo Fonectan IT-johtaja Seppo Heikura.

”Olemme tehneet hedelmällistä yhteistyötä Fonectan kanssa vuosia, jonka aikana olemme oppineet tuntemaan toisemme yrityksenä ja ihmisinä. Nykyään ymmärrämme toistemme liiketoimintaa jo hyvin. Kasvaneen ymmärryksen myötä syntyi oivallus yhteistyön syventämisestä: BLC Protie Oy:lle siirretään Fonectalta sellaisia liiketoiminnan osa-alueita, jotka ovat osa ydinstrategiaamme”, kertoo BLC Protien toimitusjohtaja Mikael Nuotio. 

BLC-konserniin kuuluva BLC Protie tuottaa nykyaikaisia IT-palveluita ja sen asiakkaita ovat erikokoiset yritykset, kunnat ja yhteisöt muutamasta kymmenestä aina tuhansien päätteiden työympäristöihin asti. Pilvi- ja muut kapasiteettipalvelut ovat kiinteä osa BLC Protien kokonaisvaltaista tuotevalikoimaa.

”Tavoitteemme on rakentaa sellaisia menestyviä liiketoimintoja, jotka mahdollistavat sekä BLC Protie Oy:n kasvun että Fonectan keskittymisen omaan ydintekemiseensä. Tässä tavoitteessa Fonectalta yhtiöömme nyt siirtyvä toiminta on tärkeässä roolissa täydentäen olemassa olevaa asiantuntemustamme ja osaamistamme. Liikkeen luovutuksen myötä aloitamme lisäksi useiden täysin uusien palveluiden palvelutuotannon, joista uskomme BLC Protien asiakkaiden hyötyvän”, päättää Mikael Nuotio.

Lisätietoja

Mikael Nuotio
Toimitusjohtaja
BLC Protie Oy        
050 5660 164
mikael.nuotio@protie.fi        

Seppo Heikura
IT-johtaja
Fonecta Oy
040 722 8840
seppo.heikura@fonecta.com

www.protie.fi    
www.blc.fi     
www.fonecta.fi/hyötytieto     
www.fonecta.fi/yrityksille

BLC on tieto- ja turvatekniikkaan erikoistunut palvelukonserni, jonka palveluksessa työskentelee 230 ammattilaista 12 paikkakunnalla Suomessa. Konsernin liikevaihtotaso 2014 oli n. 34 meur. BLC:n muodostaa neljä liiketoimintayhtiötä: MSP-mallin mukaisia IT-palveluita tarjoava BLC Protie, tietoliikenne-, puhelin- ja televisiopalveluita tarjoava BLC Telecom, turva-, valvonta- ja lukitustekniikan palveluihin erikoistunut BLC Turva sekä älypuhelimien ja mobiililaitteiden elinkaaren hallintapalvelut tuottava BLC Wireless. 100% kotimaisessa omistuksessa vahvasti kasvava BLC-konserni käsittelee tietonsa ja tuottaa palvelunsa kokonaan Suomessa. Esimerkiksi kaikki palvelinsalit sijaitsevat Espoossa ja Savonlinnassa. BLC:n jokapäiväistä toimintaa ohjaa ITUA-arvot; Iloisuus, Tuloksellisuus, Uudistuvuus ja  asiakaslähtöisyys.

Fonecta on paikallisen tiedon asiantuntija, joka tarjoaa yrityksille laajan valikoiman digitaalisen markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja sekä kuluttajille arkea helpottavia palveluita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs