Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Ericsson sponsoroi koodauksen MM-kisoja

Ericsson

Ericsson sponsoroi koodauksen MM-kisoja

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2014 klo 10:00
Julkaisija: Ericsson

Suomen Ericsson sponsoroi Hello World Open -tapahtumaa, joka tuo maailman koodaajahuiput Helsingin Kaapelitehtaalle. Koodauksen MM-kisojen lopputurnaus käynnistyy 10. kesäkuuta 2014. Ericsson osallistuu järjestelyihin muun muassa rakentamalla kisapaikalle langattoman WiFi-verkon osallistujien käyttöön.

”Hello World Open on loistava mahdollisuus olla mukana huippukoodaajien verkostossa, josta me kaikki voimme oppia koko ajan lisää. Uskomme, että koko työyhteisön kehittyminen lähtee yksilön tahtotilasta, innostuksesta uusiin menetelmiin ja intohimosta kehittyä itse ja osallistua muutokseen”, tuotekehitystoiminnan johtaja Harri Oikarinen Ericssonilta sanoo.

”Työskentelemme haastavien, globaalien tuotekehitysprojektien kanssa ja sen vuoksi myös osaamisemme tulee olla korkealla tasolla. Olemme luoneet uusia työtapoja, joissa kokeilemme ja innovoimme aktiivisesti uusia tuotteita, palveluja sekä toimintatapoja muun muassa 24 tunnin hackathloneissa”, Oikarinen jatkaa.

Ericsson on maailman viidenneksi suurin ohjelmistokehittäjä. Yhtiö on tänä vuonna palkannut Suomeen sovelluskehitykseen jo 50 uutta osaajaa ja aikoo tuplata määrän vuoden loppuun mennessä. Suomessa Ericssonin noin 950 työntekijästä reilut 600 työskentelee tutkimuksessa ja tuotekehityksessä, ja monet heistä sovelluskehittäjinä ja -arkkitehteinä.

Lisätietoja tapahtumasta: https://helloworldopen.com/

Nettisivulta pääsee myös seuraamaan tapahtumaa suorana lähetyksenä, joka alkaa 10.6 klo 19.45.

LISÄTIETOJA

Milla Nummenpää
Viestintäjohtaja, Ericsson
Puh. 09 299 2556 / 044 299 2556
milla.nummenpaa@ericsson.com 

Liitetiedostot

Ericsson on maailman johtava viestintäteknologioiden ja -palvelujen tarjoaja, joka rakentaa eturintamassa verkottunutta yhteiskuntaa. Meillä on pitkät asiakassuhteet maailman suurimpien teleoperaattorien kanssa, minkä ansiosta ihmiset, yritykset ja yhteiskunnat voivat paremmin hyödyntää mahdollisuuksiaan  ja luoda kestävämpää tulevaisuutta.

Palvelumme, ohjelmistomme ja infrastruktuurimme – erityisesti mobiilin, laajakaistan ja pilviteknologian osalta – auttavat tietoliikenne- ja muita aloja menestymään liiketoiminnassaan, toimimaan tehokkaammin, parantamaan käyttäjäkokemusta ja tarttumaan uusiin tilaisuuksiin.

Yli 110 000 ammattilaistamme sekä asiakkaamme 180 eri maassa tekevät meistä maailmanlaajuisen teknologia- ja palvelujohtajan. Tukemamme verkot yhdistävät yli 2,5 miljardia käyttäjää, ja niiden kautta kulkee 40 prosenttia maailman mobiililiikenteestä. Investoimalla tutkimukseen ja kehitykseen varmistamme, että ratkaisumme ja asiakkaamme pysyvät eturintamassa.

Vuonna 1876 perustetulla Ericssonilla on pääkonttori Tukholmassa. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 34,9 miljardia Yhdysvaltain dollaria (227,8 miljardia Ruotsin kruunua). Ericsson on listattu Tukholman NASDAQ OMX -pörssissä ja New Yorkin NASDAQissa.

Suomen Ericsson työllistää noin 950 osaajaa, ja yrityksen päätoimipiste on Kirkkonummella. Toiminta Suomessa pohjautuu kolmeen vahvaan osaamisalueeseen: tutkimukseen ja tuotekehitykseen, paikallisia asiakkaita palvelevaan myyntiin ja palveluorganisaatioon, joka keskittyy sekä paikallisiin että kansainvälisiin asiakkaisiin. Suomen Ericsson sijoittui Great Place To Work -organisaation vuoden 2014 Suomen parhaat työpaikat -tutkimuksessa sijalle kolme suurten yritysten sarjassa.

www.ericsson.com 
www.ericsson.com/news
www.twitter.com/ericssonpress
www.facebook.com/ericsson
www.youtube.com/ericsson
www.twitter.com/ericsson_fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs