Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Epicorilta uusi ERP-järjestelmän varmistus- ja palautusratkaisu

Epicor Software Finland Oy

Epicorilta uusi ERP-järjestelmän varmistus- ja palautusratkaisu

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2012 klo 11:00
Julkaisija: Epicor Software Finland Oy

Epicor tuo markkinoille uuden ERP-järjestelmän varmistus- ja palautusratkaisun. Yritys otti myös vastaan tunnustuksen Nucleus Researchilta, joka rankkasi sen johtavaan asemaan Technology Value Matrix -tutkimuksessaan.

ESPOO, 17.12.2012 – Ohjelmistoratkaisujen tarjoaja Epicor Software Corporation tuo markkinoille uuden ratkaisunsa. Se tarjoaa käyttäjille kattavan ja sopuhintaisen ratkaisun, joka takaa että Epicor ERP säilyy toimintakykyisenä, huolimatta vaihtelevista tilanteista, joihin yritys voi ajautua. Erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille suunniteltu ratkaisu on vaihtoehtoinen ratkaisu perinteisille malleille, jotka ovat usein liiankin monimutkaisia sekä hintavia. Epicorin tuotteesta asiakkaat maksavat pienen käyttöönottomaksun ja kuukausittaisen, käyttäjien määrästä riippuvan maksun. 

ERP-järjestelmiä pidetään liiketoimintojen selkärankana, mutta hyvin usein ne ovat haavoittuvaisia, mikä pahimmillaan johtaa tuotantokapasiteetin menetyksiin. On arvioitu, että jokainen tunti, jolloin järjestelmä ei toimi kunnolla, maksaa yrityksille kymmeniätuhansia euroja. Yrityksille voi lisäksi järjestelmän kaatumisesta tulla seurauksena sakkoja, mikäli liiketoiminnan jatkuvuus ei kata osakkeenomistajien etua ajatellen säädettyjä vaatimuksia. 

Forresterin tekemässä tutkimuksessa paljastui, että yli 80 prosenttia liiketoiminnan jatkuvuuden parissa työskentelevistä, päättävässä asemassa toimivista henkilöistä on huolissaan yrityksensä riskitasosta. Riippuvuus teknologiasta, liiketoiminnan monimutkaisuus ja luonnonkatastrofit olivat listan huipulla. Viimeisten viiden vuoden aikana yli 60 prosenttia amerikkalaisista yrityksistä joutui turvautumaan liiketoiminnan jatkuvuuden varasuunnitelmaansa vähintään kerran.

– Viive järjestelemän toiminnassa on aina ikävä asia ja voi haitata yrityksen toimintaa ja sen mainetta vakavastikin. Kun ERP kaatuu, tietojen täytyy olla mahdollisimman nopeasti uudelleen käytössä. Uusi ratkaisumme tukee yritysten liiketoiminnan jatkumista kaikissa tilanteissa, kommentoi Epicorin tuotemarkkinoinnin varatoimitusjohtaja Malcolm Fox

Epicorin uusi järjestelmän varmistus- ja elpymisratkaisu pitää sisällään asennuksen, konfiguraation, valvonnan sekä ns. hätäavun. Asiakkaan Epicor ERP -järjestelmästä pidetään kopiota verkossa ja heidän Epicor ERP-serverilleen on asennettuna ns. software agent. Varmistetun yhteyden kautta voidaan tukea korjausprosessia. Asiakkaan Epicor ERP-tietokanta varmuuskopioidaan reaaliaikaisesti Epicorin tietokeskukseen. Jos asiakas tarvitsee varajärjestelmää verkossa, Epicorin kautta hän pääsee tärkeään tietoon käsiksi yleensä muutamassa tunnissa (riippuen käyttäjien määrästä).

Tunnustus Nucleus-tutkimuksesssa

Epicor saavutti johtavan aseman Nucleus Researchin vuoden 2012 toisen puoliskon Technology Value Matrix -tutkimuksessa. Sen ansiot olivat erityisesti käytettävyydessä ja toiminnallisuudessa perinteisten ERP- ja pilviratkaisujen saralla. Nämä on rakennettu Epicor ICE (Internet Component Environment) liiketoiminta-arkkitehtuurille.  ICE on innovatiivinen, moniyksikköratkaisuja tukeva arkkitehtuuri, joka mahdollistaa SaaSin (Software as a Service) käyttöönoton. Epicor toimittaa samaa ratkaisua joko yrityksen tiloihin sen omille palvelimille tai pilvipalveluna.

– Tämä tunnustus heijastaa meidän sitoutumistamme kehittää liiketoimintaratkaisuja, jotka parantavat jokapäiväisiä toimintoja ja siivittävät asiakkaamme uuteen kehitykseen. Epicor ERP antaa asiakkaillemme mahdollisuuden maksimoida tuotantoaan sekä ylläpitää sen avulla tehokasta ja helposti mukautuvaa liiketoimintaa, kommentoi Fox.

Lue koko raportti täältä:

http://nucleusresearch.com/research/notes-and-reports/technology-value-matrix-second-half-2012-erp/

Liitetiedostot

Epicor lyhyesti

Epicor Software Corporation on kansainvälisesti toimiva, johtava toiminnanohjausjärjestelmien toimittaja valmistus-, jakelu-, vähittäismyynti- ja palvelualoille. Yli 40 vuoden kokemuksellaan Epicor toimittaa innovatiivisia ohjelmistoratkaisuja toiminnanohjaukseen (ERP), asiakkuudenhallintaan (CRM), toimitusketjun hallintaan (SCM), vähittäismyyntiin (POS), sekä henkilöstöhallintaan (HCM) 20 000:lle asiakkaalle yli 150:een maahan. Epicor tarjoaa kattavan palveluvalikoiman samasta lähteestä asiakkailleen paikallisesti, alueellisesti ja/tai kansainvälisesti. Yrityksen innovatiivinen historia, alan asiantuntemus ja pyrkimys erinomaiseen laatuun kannustavat asiakkaita kestävän kilpailukyvyn luomiseen. Kaliforniassa pääkonttoriaan pitävällä yhtiöllä on toimipisteitä ja tytäryhtiöitä ympäri maailman. 
www.epicor.com/finland

 

Lisätietoja antaa:

Mervi Sevula, markkinointipäällikkö
p. 040 350 1651 
msevula@epicor.com

 

Seuraa Epicoria Twitterissä: @Epicor@EpicorUK@EpicorEMEA@EpicorAU@Epicor_Retail,
 @Epicor_DIST ja Facebookissa.                       

Epicor ja Epicor-logo ovat Epicor Software Corporationin tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa ja muissa valtioissa. Kaikki muut merkit ovat kunkin omistajan omaisuutta.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs