Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Digialta Metro-pikatukuille sähköisten hintanäyttöjen kokonaisratkaisu

Digia Oyj

Digialta Metro-pikatukuille sähköisten hintanäyttöjen kokonaisratkaisu

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2012 klo 08:15
Julkaisija: Digia Oyj

Suomen suurimpiin päivittäistavaratukkuihin lukeutuva Metro-pikatukkuketju parantaa asiakaspalveluaan ja tehostaa toimintaansa Digian toimittaman sähköisten hintanäyttöjen kokonaisratkaisun avulla. Wihurin omistama Metro-pikatukkuketju säästää ratkaisun avulla huomattavasti aikaa hintamuutoksissa ja pystyy näin palvelemaan asiakkaitaan entistä paremmin.

Digia ja Wihuri Oy Aarnio ovat sopineet laajentavansa yhteistyötään. Digia toimittaa MariSensen ELLA -sähköiset hintanäytöt kymmeneen suurimpaan Metro-pikatukkuun vuosien 2012 ja 2013 aikana. Sopimus sisältää option myös kymmenestä seuraavasta tukusta. Kyseessä on Suomen yksi suurimmista sähköisiin hintanäyttöihin liittyvistä projekteista. Wihuri toimii suunnannäyttäjänä päivittäistavarakaupan prosessien tehostamisessa.

”Digian toimittama sähköisten hintanäyttöjen järjestelmä mahdollistaa paremman palvelun asiakkaillemme ja tehostaa toimintaamme. Hintamuutoksiin käytetty aika on mahdollista jatkossa suunnata asiakkaiden palvelemiseen ja asiakastilausten tehokkaampaan käsittelyyn. Ratkaisun ekologisuus oli myös yksi vaikuttimista”, kertoo Wihuri Oy Aarnion toimialajohtaja Juha Mattila.

Digia on kaupan alan johtava integraattori ja merkittävä järjestelmätoimittaja Suomessa. Digialla on 20 vuoden kokemus ja sitä myötä erinomainen liiketoimintaymmärrys sekä vähittäis- että tukkukaupasta. Digia Smart Store on kokonaisuus, joka kattaa kaikki kaupan keskeiset tietojärjestelmätarpeet integroidusti: ketjunohjauksen, myymälätoiminnot, monikanavaiset asiointipalvelut, tiedolla johtamisen ja toiminnanohjauksen.

Digian tuotteistaman graafisen käyttöliittymän avulla näyttöjä, niiden välittämää tietoa ja tuotetietotarrojen tulostusta on helppo ohjata paikallisesti ja keskitetysti. Digian integraatio-osaaminen mahdollistaa MariSensen sähköisten hintanäyttöjen ja Wihurin toiminnanohjauksen saumattoman integraation.

”MariSensen ELLA-ratkaisu perustuu sähköiseen paperiin jonka luettavuus on yhtä hyvä kuin paperitulosteella. MariSensen ELLA-ratkaisuun voidaan helposti liittää brändielementtejä. Kaksisuuntainen radioliikenne mahdollistaa myös paristotietojen ja näyttöjen päivitystilan tarkkailun Digian graafisen käyttöliittymän avulla”, kertoo MariSensen johtaja Jenni Virnes.

 

Lisätietoja

Digia: Antti Kivalo, 050 345 1703, antti.kivalo@digia.com

Wihuri Oy Aarnio: Juha Mattila, 040 589 3274, juha.mattila@wihuri.fi

 

 

Liitetiedostot

Digia lyhyesti

Digia on suomalainen ohjelmistoratkaisu- ja palveluyhtiö. Lähes 1200 huippuosaajaamme luovat oivaltavia ratkaisuja ja onnistumisia ihmisten, yritysten ja yhteisöjen jokaiseen päivään. Parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä toimintaa tehostavien ja asiakaskokemusta parantavien monikanavaisten yritysratkaisujen avulla. Asiakkaamme luottavat oivaltaviin asiantuntijoihimme, syvään toimialaymmärrykseemme ja tunnetusti laajaan teknologiaosaamiseemme. Innovatiiviset tuotteemme ovat ihmisten saatavilla ympäri maailmaa. Toimitamme ict-ratkaisuja ja -palveluja eri toimialoille, joista keskeisiä ovat finanssi, julkishallinto, kauppa ja palvelut sekä telekommunikaatio. Digia toimii Suomessa, Venäjällä, Kiinassa, Ruotsissa, Norjassa ja Yhdysvalloissa. Yhtiö on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä (DIG1V). www.digia.com

Wihuri Oy Aarnio lyhyesti

Korkealuokkainen palvelu ja yli sadan vuoden perinteet ovat tehneet Wihuri Oy Aarniosta yhden Suomen suurimmista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Aarnion Metro-tukku tarjoaa reilun 30 000 tuotteen valikoiman: tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttötavaroita sekä mittavan alkoholijuomavalikoiman. Metro palvelee asiakkaitaan 32 pikatukussa Tammisaaresta Rovaniemelle. Lisäksi Metron toimitusmyynti kuljettaa tuotteet 48 tunnin kuluessa koko Suomeen. Metro-tukun tavoitteena on helpottaa asiakkaansa arkea ketjun jokaisessa vaiheessa. Joustava tilausjärjestelmä, tavarantoimitusten tehokkuus ja tuotteiden tuoreus takaavat sen, että asiakaskunta ravintoloista ja hotelleista kauppiaisiin ja julkisiin yhteisöihin voivat keskittyä palvelemaan sidosryhmiään. www.metrotukku.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs