Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Cisco tuo TelePresence-kokemuksen ilmaiseksi kaikille yrityksille

Cisco Systems Finland Oy

Cisco tuo TelePresence-kokemuksen ilmaiseksi kaikille yrityksille

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2012 klo 11:40
Julkaisija: Cisco Systems Finland Oy

Cisco Jabber ja Cisco Webex -ohjelmistotyökalut auttavat tekemään täysipainoisesti töitä millä tahansa päätelaitteella

Cisco on tuonut markkinoille ilmaisen Cisco Jabber Video for TelePresence -palvelun, jonka avulla voidaan tuoda TelePresence-neuvottelut kaikenkokoisten yritysten ulottuville. Sen avulla käyttäjät voivat kutsua mukaan sellaisiakin ihmisiä, joilla ei ole käytössään TelePresence-laitteita. Lisäksi Cisco julkisti muita uutuuksia, joiden kaikkien tarkoituksena on tuoda virtuaali- ja videoneuvottelut mahdollisimman monen saataville. Ciscon TelePresence-virtuaalineuvottelu täytti juuri viisi vuotta.

"Kun TelePresence tuli viisi vuotta sitten markkinoille, se mullisti videoneuvottelut. Todellista tapaamista vastaava kuva ja ääni sekä helppokäyttöisyys tekivät siitä heti suositun. Sen käyttöä on kuitenkin rajoittanut se, ettei pienimmillä yrityksillä ole mahdollisuuksia hankkia TelePresence-laitteita. Nyt Cisco on halunnut korjata tämän asian. Cisco haluaa, että videoneuvottelusta tulee yhtä helppoa ja yleistä kuin puhelimella soittamisesta", toteaa Suomen Ciscon Collaboration-arkkitehtuurin tekninen johtaja Timo Jolkin.

Cisco Jabber Video for TelePresence on standardipohjainen videoneuvottelupalvelu, jonka avulla TelePresencen käyttäjät voivat helposti ja nopeasti kutsua mukaan myös sellaisten yritysten edustajia, joilla ei ole TelePresence-laitteita. Neuvotteluihin voi osallistua oman tietokoneen, kannettavan tai tablet-laitteen välityksellä.

"TelePresence-asiakas voi kirjautua palvelun web-sivustolle, josta hän voi lähettää kutsun haluamilleen henkilöille. Hyväksymällä kutsun, rekisteröitymällä palveluun ja lataamalla päätelaitteeseen sovelluksen, kutsun saanut henkilö voi osallistua TelePresence-kokoukseen ilmaiseksi. Sovellus jää kutsutun ihmisen käyttöön ja hän voi hyödyntää sitä myöhemmin ja pitää videopalavereita muiden sovellusta käyttävien kanssa tai ottaa yhteyttä keneen tahansa jolla on avoimet ja standardinmukaiset TelePresence-ratkaisut käytössä", kertoo Jolkin.

Lisäksi Cisco toi markkinoille Cisco TelePresence MX300:n, joka on 15 minuutissa toimintakuntoon laitettava videoneuvottelulaitteisto. Sen avulla pienet ja keskikokoiset neuvotteluhuoneet on helppo ja nopea muuttaa yhdeksän hengen videoneuvotteluhuoneiksi. Edullisuutensa ansiosta ratkaisu sopii myös pk-yrityksille.

Cisco tuo ryhmätyön sinne, missä käyttäjä on ja siihen päätelaitteeseen, mitä hän käyttää

Cisco julkisti myös uusia Cisco Webex -ratkaisuja "PC:n jälkeiselle" aikakaudelle. Niiden avulla ihmiset voivat nyt osallistua kokouksiin ja tehdä ryhmätyötä suoraan Web-selaimen kautta ja millä tahansa mobiililaitteella.

Cisco WebEx verkkokokoustyökaluja ryhmätyöskentelyyn voi nyt käyttää ilmaiseksi Ciscon pilvipalvelusta.

"Pienet yritykset voivat nyt hyödyntää ilmaista Cisco WebEx Basic Edition -palvelua ja sen ryhmätyöominaisuuksia, kuten pikaviestittelyä, läsnäolotietoja ja WebEx-kokousten VoIP- ja video-ominaisuuksia minkä tahansa selaimen (Chrome, Firefox, Safari tai Internet Explorer) avulla. WebEx Basic Edition mahdollistaa enintään kolmen osallistujan väliset kokoukset. Työkalut toimivat kaikissa päätelaitteissa iPadistä Android-puhelimiin ja Macistä Nokian älypuhelimiin ja muihin älypuhelimiin. Ryhmätyöskentely ei todellakaan ole enää PC:n vanki", toteaa Jolkin.


# # #


Alkuperäiset englanninkieliset tiedotteet

http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=546512

http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=526431


Lisätiedot:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
Collaboration-arkkitehtuurin tekninen johtaja Timo Jolkin
timo.jolkin (at) cisco.com

Cisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs