Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Cisco tuo puheen ja videon virtualisoituun IT-ympäristöön

Cisco Systems Finland Oy

Cisco tuo puheen ja videon virtualisoituun IT-ympäristöön

Tiedote.
Julkaistu: 07.12.2011 klo 09:19
Julkaisija: Cisco Systems Finland Oy

- WAN-optimointi mahdollistaa virtualisoidun työpöydän datakeskuksen sijainnista riippumatta

Cisco on tuonut markkinoille uusia ominaisuuksia ja innovaatioita Virtualization Experience Infrastructure (VXI) -ratkaisuunsa. Ciscon uusien VXC-laitteiden avulla voidaan toteuttaa työpöytien virtualisointi niin, että myös Ciscon ryhmätyöratkaisujen hyödyntäminen on mahdollista.

"Virtuaalista työpöytää ei ole tähän saakka voinut toteuttaa siten, että käyttäjä voisi hyödyntää myös puhe- ja videoneuvottelutyökaluja. VXC-laitteiden avulla virtualisointi voidaan toteuttaa laadusta tinkimättä ja videokuvaa menettämättä", toteaa Ciscon videoratkaisuista vastaava tekninen johtaja Timo Jolkin.

Uusiin VXC-laitteisiin kuuluvat VXC 6215, Cisco Cius -tablet ja Cisco VXC 4000 -sovellus, joka mahdollistaa reaaliaikaisen kommunikaation virtualisoidulla Windows PC:llä. VXC 4000 -sovellus muuttaa olemassa olevan Windows PC:n interaktiiviseksi, multimediakyvykkääksi virtuaalityöpöytäpäätelaitteeksi.

WAN-optimointi takaa sen, että virtualisoitu työpöytä toimii ympäri maailmaa

Cisco julkisti myös WAN-optimointiin laitteita, joiden avulla yritykset pystyvät keskittämään IT-palveluita datakeskuksiin ja silti luomaan käyttäjälle sellaisen käyttökokemuksen kuin palvelut sijaitsisivat lähellä.

"Ihmiset käyttävät yhä enemmän internet-pohjaisia sovelluksia ja video- ja puhesisältöä verkon yli. Sen pitää skaalautua useille käyttäjille hyvälaatuisesti riippumatta siitä, missä sovellukset ja niitä käyttävät ihmiset sijaitsevat. Ciscon uuden sukupolven Wide Area Application Services (WAAS) -laitteet  moninkertaistavat suorituskyvyn ja mahdollistavat sen, että käyttäjäkokemus on hyvä, vaikka työntekijä olisi eri puolella maailmaa kuin datakeskus. Näin myös virtualisoitu työpöytä, pilvipalvelut, video, mobiilipäätelaitteiden käyttäminen ja yhteistyö eri toimipisteiden välillä ovat mahdollisia ja sujuvia", toteaa Ciscon datakeskusratkaisujen tekninen asiantuntija Tomi Jalonen.

Ciscon WAN-optimoinnin skaalautuvuudesta kertoo se, että yksi uusi laite mahdollistaa 150 000 työntekijän yhtäaikaisen Apple iPadilla tapahtuvan virtuaalisen työpöydän käyttämisen.

"WAAS-laitteiston ansiosta voidaan myös laskea tyypillisen PowerPoint-tiedoston lataamiseen kuluva aika 30 sekunnista yhteen sekuntiin", Jalonen vertaa.

Alkuperäiset englanninkieliset tiedotteet:
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=498728
http://newsroom.cisco.com/press-release-content?type=webcontent&articleId=499556


Lisätietoja:
Cisco Systems Finland Oy, puh. 0204 7061
Ciscon videoratkaisuista vastaava tekninen johtaja Timo Jolkin
timo.jolkin (at) cisco.com

Ciscon datakeskusratkaisujen tekninen asiantuntija Tomi Jalonen
tomi.jalonen (at) cisco.comCisco Systems (NASDAQ: CSCO) on maailman johtava tietoverkkoratkaisujen toimittaja. Ciscon ratkaisuihin perustuvat tietoverkot mahdollistavat puheen, datan ja videokuvan turvallisen välittämisen ja jakamisen ajasta tai paikasta riippumatta. Ciscon kehittämät laitteet, ohjelmistot ja palvelut auttavat ihmisiä monipuolistamaan viestintäänsä ja vuorovaikutustaan tietoverkkojen välityksellä. Lisätietoa Ciscosta löytyy osoitteista http://newsroom.cisco.com ja suomeksi www.cisco.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs