Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Buffalo yksinkertaistaa pk-yritysten tietoturvan uusilla yrityskytkimillä

Buffalo Technology

Buffalo yksinkertaistaa pk-yritysten tietoturvan uusilla yrityskytkimillä

Tiedote.
Julkaistu: 18.06.2013 klo 12:30
Julkaisija: Buffalo Technology

 

Buffalo yksinkertaistaa pk-yritysten tietoturvan uusilla yrityskytkimillä 

Smart Giga Business Switches –kytkimien uusi web-käyttöliittymä tehostaa tietoverkon seurantaa ja konfigurointia.

Lontoo, Iso-Britannia, 18. kesäkuuta 2013:Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology esittelee uudet Layer 2 Giga -kytkimet ja yksinketaistaa pk-yritysten tietoturvan.

Smart Giga Business Switches –kytkimet ovat joustavia ja skaalautuvia. Niitä on saatavana 8-, 16- tai 24-porttisina malleina. Kytkimet helpottavat tietoverkon valvontaa ja konfigurointia yksinkertaisen web-pohjaisen käyttöliittymän avulla.

Laitteet sisältävät Buffalon Loop Guard -varoitusjärjestelmän. Summerilla ja LED-järjestelmällä varustettu laite varoittaa käyttäjää tietoverkon mahdollisista turvallisuuspuutteista. Tällaisia puutteita voivat olla esimerkiksi useat samanaikaiset yhteydet verkkokytkinten välillä tai tilanne, jossa saman kytkimen kaksi porttia on yhdistetty toisiinsa. Muistitikulle tallennettavat asetukset vähentävät laitteiden seisonta-aikaa.

– Monet IT-järjestelmien valvojat käyttävät paljon aikaa ongelmien etsimiseen ja paikallistamiseen. Uusissa kytkimissä ongelma löytyy välittömästi hälytyksen ansiosta, kertoo Fabien Rousseau, Product Marketing Director EMEA Buffalo Technologysta.

– Uudet yrityksille suunnatut kytkimet tarjoavat pk-yrityksille mahdollisuuden kasvattaa verkkoaan joustavasti sitä mukaa kun yritys laajenee. Käyttöliittymän avulla verkostojen hallinta ja valvominen on helpompaa, sillä ylimääräisiä kaapeleita tai sovelluksia ei tarvita, hän jatkaa.

BSL-WS –sarja sisältää kehittyneen verkon ominaisuuksia, esimerkiksi VLANin, web-todennuksen sekä MAC-tarkisteen. Laitteissa ei ole tuuletinta. Niiden runko on koteloitu, joka mahdollistaa sen kiinnittämisen seinälle, pöydälle tai räkkiin.

Saatavuus

Smart Giga Business Switches –kytkimissä on kolmen vuoden takuu. Ne ovat saatavilla Buffalon jälleenmyyjäverkoston kautta. Suositushinnat:

8-porttinen: 159 euroa 

16-porttinen: 309 euroa

24-porttinen: 389 euroa

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,

Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja:

www.buffalotech.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs