Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Buffalo päivittää nopeiden langattomien laitteiden mallistoaan

Buffalo Technology

Buffalo päivittää nopeiden langattomien laitteiden mallistoaan

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2013 klo 10:15
Julkaisija: Buffalo Technology

Buffalo päivittää nopeiden langattomien laitteiden mallistoaan

Uutuudet kasvattavat langattoman verkon nopeuksia kotona ja toimistolla.

 

Lontoo, 13. syyskuuta 2013: Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology esittelee uudet lisäyksensä AirStation-tuoteperheeseen. Uutuuksiin kuuluvat AirStation Wireless N300 -reititin, Wireless N600 Dual Band -reititin, Wireless N300 USB Dual Band -adapter sekä Wireless AC866/N300 ja Wireless AC1300/N450 Gigabit Dual Band -adapterit.

AirStation™ Wireless N300 –reititin (WHR-300HP2)

Buffalon uusin langaton innovaatio tarjoaa 802.11gn-nopeudet ja tehokkaan WiFi-verkon, johon pystyy turvallisesti yhdistämään monia laitteita samanaikaisesti. Reitittimen voi myös kytkeä sillaksi jatkamaan olemassa olevaa langatonta verkkoa WDS-tekniikkaa hyväksikäyttäen.

AirStation™ N600 Dual Band -reititin (WHR-600D)

Uusi ja edullinen kaksitaajuusreititin toimii sekä 2.4 GHz että 5.0 GHz taajuuksilla. N600 Dual Band -reititin mahdollistaa esimerkiksi pelikonsolien, televisioiden ja kannettavien tietokoneiden samanaikaisen kytkemisen verkkoon ilman suorituskyvyn heikkenemistä.

AirStation™ Wireless AC866/N300 (WZR-1166DHP) ja Wireless AC1300/N450 Gigabit Dual Band –reitittimet (WZR-1750DHP)

Molemmat tehokkaat 11ac Gigabit Dual Band -reitittimet tarjoavat kotiin ja toimistoihin uusinta verkkotekniikkaa, jolla ylletään jopa yli 700 Mbps tiedonsiirtonopeuksiin. Tuotteita voi käyttää kaksitaajuusreitittiminä, siltoina tai langattoman verkon pidentäjinä.

Uutuudet soveltuvat erityisen hyvin videoiden suoratoistoon ja pelaamiseen. Beamforming-teknologia optimoi WiFi-signaalien lähetyksen kohdistamalla signaalin lähetyksen reitittimeen kytkeytyneisiin laitteisiin.

AirStation Wireless N300 Dual Band USB 2.0 -adapteri (WI-U2-300D)

Edullinen ja pieni adapteri on helppo tapa tehdä johdot tarpeettomiksi. Laite tukee AOSS- ja WPS-tekniikoita ja toimii 2.4 GHz ja 5.0 GHz -taajuuksilla.

-          Uutuudet vankistavat Buffalon tuotetarjontaa ja ovat hyvä osoitus Buffalon halusta pysyä langattoman tekniikan kärjessä. Nämä tuotteet parantavat kotien ja toimistojen verkkoympäristöjä, sanoo Buffalo Technologyn Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson.

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs