Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Buffalo esittelee uusia NAS-laitteita

Buffalo Technology

Buffalo esittelee uusia NAS-laitteita

Tiedote.
Julkaistu: 27.09.2013 klo 08:45
Julkaisija: Buffalo Technology

Buffalo esittelee uusia NAS-laitteita

Kolme uutta NAS-kotelomallia tarjoaa PK-yrityksille nopeaa tiedonsiirtoa ja skaalattavaa tallennuskapasiteettia.

 

Lontoo, 27. syyskuuta 2013: Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology esittelee kolme uutta PK-yrityksille suunnattua NAS-koteloa. Buffalon malliston uutuudet ovat 2-asemainen TeraStation 4200 Enclosure, 4-asemainen TeraStation 4400 Rackmount Enclosure ja 8-asemainen TeraStation 4800 Enclosure.

Uutuudet mahdollistavat yhden, kahden, kolmen tai neljän teratavun tallennustilan lisäyksen kun sitä tarvitaan. Jopa 1000 Mb/s tiedonsiirtonopeuksiin pystyvissä laitteissa on Intel® Atom™ D2550/D700 tuplaydinprosessuoritin.

Buffalon TeraStation 4000 -tuoteperheen laitteiden mukana tulee kolmen vuoden takuu ja kymmenen ilmaista NovaStor NovaBACKUP® -lisenssiä. Kiintolevyjen RAID-kytkennän mahdollistava laite tukee Hot Swap -toimintoa, jonka ansiosta laitetta ei tarvitse sammuttaa kiintolevyjen vaihdon ajaksi.

–        Haluamme tarjota PK-yrityksille mahdollisimman joustavia tallennusratkaisuja. Nämä kolme uutta NAS-koteloa antavat yrityksille mahdollisuuden päivittää laitteiden tallennustilaa omien tarpeiden mukaan, sanoo Buffalo Technologyn Pohjois-Euroopan myyntijohtaja Paul Hudson.

 

Lisätiedot:

TeraStation laitteet ovat saatavilla Buffalon jälleenmyyjiltä.

  • TeraStation 4200 Enclosure 529 €.
  • TeraStation 4400 Rackmount Enclosure 1069 €
  • TeraStation 4800 Enclosure 1129      €

Kiintolevyt myydään erikseen.

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

www.buffalotech.com

Liitetiedostot

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009 ja 2010 (In-Stat).

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluvat yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut. LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi. Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita Englannissa,Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs