Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » BUFFALO ESITTELEE ENSIMMÄISEN THUNDERBOLT- SEKÄ USB 3.0 -LIITÄNNÖILLÄ VARUSTETUN TASKUKOKOISEN KIINTOLEVYN

Buffalo Technology

BUFFALO ESITTELEE ENSIMMÄISEN THUNDERBOLT- SEKÄ USB 3.0 -LIITÄNNÖILLÄ VARUSTETUN TASKUKOKOISEN KIINTOLEVYN

Tiedote.
Julkaistu: 08.06.2012 klo 11:15
Julkaisija: Buffalo Technology

MiniStation Thunderbolt tarjoaa kaksi tehokasta liitäntää pienessä ja tyylikkäässä paketissa.

COMPUTEX, Taipei – 7.6. 2012 - Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo esitteli tänään maailman ensimmäisen kannettavan kiintolevyn, jossa on sekä  Thunderbolt™- että USB 3.0 -liitännät. Thunderbolt-liitäntä on yleinen Apple-tietokoneissa ja myös PC-valmistajien odotetaan tulevaisuudessa tukevan liitäntää yhä useammin. MiniStation Thunderbolt / USB mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja tukee sekä USB 2.0 että USB 3.0 liitäntöjä, joten se on ihanteellinen mukana kulkeva tallennusratkaisu.

– Tiedostojen tallennus, varastointi ja siirtäminen on aina ollut haastavaa, kun ollaan poissa työpöydän ääreltä. Ongelmia ovat tuottaneet laitteiden hitaus, liitäntöjen yhteensopimattomuus ja laitteiden suuri fyysinen koko. Yhteistyömme Intelin kanssa tuotti maailman ensimmäisen Thunderbolt- ja USB -liitännöillä varustetun kiintolevyn, joka on samalla maailman ensimmäinen mukana kulkeva Thunderbolt-kiintolevy, sanoo Buffalon Euroopan tuotemarkkinointipäällikkö Fabien Rousseau

MiniStation Thunderbolt on rakennettu tyylikkääseen alumiinikoteloon, jossa on läpinäkyvä huurrettu kansi. Levy ottaa virtansa suoraan tietokoneesta, eikä erillistä virtajohtoa tarvita. MiniStation voidaan alustaa tukemaan sekä PC- että Mac-koneita ja laite tukee myös Mac OS X Time Machine -varmuuskopiointiohjelmaa.

– Thunderbolt nopeuttaa ja yksinkertaistaa henkilökohtaisten tiedostojen käsittelyä. Buffalon MiniStation Thunderbolt / USB -kiintolevy näyttää, mihin Thunderbolt todella pystyy, sanoo Intelin Thunderbolt-markkinointijohtaja Jason Ziller.

MiniStation Thunderbolt / USB -kiintolevy on markkinoiden ensimmäinen 5 Gbps USB 3.0- ja 10 Gbps Thunderbolt -liitännät yhdistävä kiintolevy. Käyttäjät voivat nyt siirtää tiedostojaan entistä nopeammin, eikä liitäntöjen sopivuudesta tarvitse huolehtia. MiniStation sopii lähes mihin tahansa laitteeseen.

Suomessa 500 GB ja 1 TB Buffalo MiniStation Thunderbolt -mallit tulevat saataville kesän puolivälissä.

 

Lehdistöasiat:

buffalopr@osg.fi

OS/G Viestintä, Simo Arvo, +358 40 132 5682, simo.arvo@osg.fi

Buffalo Technology Suomi Facebook

 

www.buffalotech.com

 

 

Buffalo Technology

Buffalo on maailmanlaajuinen innovatiivisten kodin ja pienyritysten langattomien verkkotuotteiden sekä tallennus- ja multimediaratkaisujen valmistaja. Yhtiö on Japanin suurin kaikkien PC-lisälaitteiden valmistaja ja maailmanlaajuisesti suurin NAS-kuluttajatuotteiden valmistaja vuosina 2005, 2006, 2007, 2008, 2009  ja 2010 (In-Stat).  

Yhtiön tallennusratkaisut vastaavat sekä yksittäisen käyttäjän että yritysten  tarpeisiin edullisten NAS-verkkotallennuslaitteiden, ulkoisten massamuistien, multimediatoistimien, ja langattomien reitittimien tuotevalikoimalla. Yhdessä ne tarjoavat täydellisen ja integroidun ratkaisun toimistoihin ja digitaalisiin  koteihin. 

Buffalon tuotevalikoimaan kuuluu yrityskäyttöön suunnitellut TeraStation- ja  kotikäyttöön tarkoitetut LinkStation-verkkotallennusratkaisut.  LinkStation-verkkotallennusratkaisut auttavat käyttäjää helposti keskittämään tiedostojen, valokuvien ja musiikin säilyttämisen. AirStation on helppokäyttöinen yritysten ja kotien käyttöön suunniteltu korkeatehoisten  langattomien verkkoratkaisujen tuotesarja. Markkinoiden kehittynein AOSS™ (AirStation One-Touch Secure System) -teknologia auttaa käyttäjiä rakentamaan langattomat verkkonsa helposti ja turvallisesti nappia painamalla.

Buffalon maailmanlaajuiset yhteistyökumppanit, kuten Intel, Broadcom, Nintendo  ja Microsoft, ovat mahdollistaneet uusien teknologioiden kehittämisen  käytännöllisiksi kodin ja yritysten työkaluiksi.  Buffalo Technologyn pääkonttori on Japanissa ja sillä on konttoreita  Englannissa, Ranskassa, Hollannissa, Saksassa, Yhdysvalloissa ja Taiwanissa. Lisätietoja: www.buffalotech.com.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs