Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » BLC Protielle ISO 9001:2015 –sertifikaatti

BLC

BLC Protielle ISO 9001:2015 –sertifikaatti

Tiedote.
Julkaistu: 07.06.2016 klo 14:28
Julkaisija: BLC

BLC Protielle on myönnetty ISO 9001:2015 –sertifikaatti onnistuneesti läpäistyn sertifiointiarvioinnin perusteella. BLC Protie Oy:n sertifiointiarvioinnin toteutti Inspecta Sertifiointi Oy, joka on Pohjois-Euroopan johtava tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys.

ISO 9001 on maailman tunnetuin standardi ja käytetyin johtamismalli, joka perustuu jatkuvan parantamisen filosofiaan. Standardi toimii työkaluna liiketoiminnan, prosessien ja johtamisen jatkuvassa kehittämisessä ja auttaa vastaamaan asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden laatuodotuksiin. Standardin noudattaminen myös parantaa riskienhallintaa ja lisää henkilöstön osallistumista, motivaatiota ja tietoisuutta asiakastarpeista sekä selkeyttää vastuunjakoa.

Inspecta Oy:n myöntämä ISO 9001 -sertifikaatti on luotettava todistus, joka osoittaa BLC Protien toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.

”Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä on osoitus yrityksen kyvykkyydestä tuottaa asiakasvaatimusten mukaisia tuotteita ja palveluita. Ulkoisen arvioijan toteuttamassa sertifiointiarvioinnissa todennetaan lisäksi se, että yrityksen laadunhallintamenettelyt täyttävät jatkuvan parantamisen periaatteet. Sertifioitu laadunhallintajärjestelmä vahvistaa merkittävästi yrityksen markkinakelpoisuutta ja asiakaskokemusta. Pohjimmiltaan on siis kyse menettelystä, jolla yritys vahvistaa asiakastyytyväisyyttä ja omaa kilpailukykyään.”, kuvaa Inspecta Sertifiointi Oy:n pääarvioija Tuukka Haarni.

Sertifiointiarvioinnissa käytiin läpi BLC Protien johtamiseen liittyvät prosessit, tukitoiminnot sekä kaikki liiketoiminnat. Arvioinnissa ei havaittu yhtään vakavaa tai lievää poikkeamaa, mikä kertoo siitä, että BLC Protie on tehnyt työnkulkujen ja koko laatujärjestelmän osalta erinomaista työtä.

”Työtä sertifioinnin eteen tehtiin BLC Protiellä hieman yli vuoden verran ja tästä ajasta varsinkin viimeiset kolme kuukautta olivat erittäin työläitä. Kiitoksen vahvasta sitoutumisesta laatujärjestelmätyöhön ansaitsee koko BLC Protien henkilökunta ja erityisesti prosessien ja työkulkujen omistajat, joiden panos sertifiointihankkeessa oli merkittävä. Sertifikaatin saaminen on erinomainen osoitus siitä, että BLC tekee työtä ammattitaidolla läpi konsernin, on valmis kehittymään ja haluaa parantaa laatua kaikkien sidosryhmien suuntaan; ISO 9001 –sertifikaatti on myönnetty myös BLC Turvalle ja BLC Telecomille.”, kertoo BLC Protien strategiajohtaja Tomi Lindroos.

BLC Protien toiminnan laadun kehittäminen ei pysähdy sertifiointiarvioinnin läpäisyyn vaan yhtiö on sitoutunut tekemään laatutyötä pitkäjänteisesti. Sertifikaatti on voimassa kolme vuotta ja vuosittain tehdään seuranta-arviointi eli katsotaan onko BLC Protie edistynyt niissä asioissa, jotka on määritelty yhtiön kehityssuunnitelmassa.

ISO 9001:2015 –sertifikaatti luovutetaan BLC Protielle 8.6.2016 järjestettävässä luovutustilaisuudessa.

 

Lisätietoja:

Tomi Lindroos, strategiajohtaja BLC Protie Oy, puh. 050 536 7725

Tuukka Haarni, pääarvioija Inspecta Sertifiointi Oy, puh. 050 598 0892

 

BLC-KONSERNI 

BLC-konserni on nopeasti kasvava, vakavarainen ja moderni tietoliikenne- ja tietotekniikkaratkaisuita/palveluita sekä turvatekniikan palveluita ja lukitusratkaisuita tarjoava konserni. BLC-konsernin vuotuinen liikevaihtotaso on yli 39 M€ ja henkilöstömäärä yli 290 henkilöä. Konserniin kuuluu neljä liiketoimintayhtiötä, joita ovat Blue Lake Communications Oy, BLC Wireless Oy, BLC Turva Oy sekä BLC Protie Oy. BLC-konsernilla on toimipiste kahdellatoista paikkakunnalla: Espoossa, Helsingissä, Imatralla, Joensuussa, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Raumalla, Savonlinnassa, Seinäjoella, Tampereella ja Turussa. Konsernin pääkonttori on Savonlinnassa ja yhtiö on perustettu vuonna 1889. Lisätietoa yhtiön ja konsernin muista toiminnoista saa www.blc.fi, www.blcwireless.fi, www.blcturva.fi, www.protie.fi.

 

INSPECTA

Inspecta on Pohjois-Euroopan johtava tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, konsultointi- ja koulutusalan palveluyritys. Yritys auttaa asiakkaitaan todentamaan standardienmukaisuutta ja tukemaan heitä laadun ja prosessien parantamisessa. Inspectan palveluiden avulla voidaan tunnistaa piileviä riskejä ja valmistautua ennalta arvaamattomaan ennen kuin riskit muuttuvat kustannuksiksi, toimintahäiriöiksi tai pahimmassa tapauksessa henkilövahingoiksi. Inspectan tunnuslauseen, Trust & Quality, taustalla on liiketoimintahyötyjen kasvattaminen yritystoiminnan laatuun ja luotettavuuteen panostamalla. Suurin osa Inspectan toiminnasta on ulkopuolisen, suomalaisen ja riippumattoman tahon arvioimaa (FINAS) ja sillä on edellytykset toimia puolueettomana ja riippumattomana kolmantena osapuolena asiakkaidensa tarpeita kunnioittaen. Inspecta kuuluu yhdessä Kiwan ja Shield Groupin kanssa hollantilaisomisteiseen ACTA* holding-yhtiöön. Yritysryhmittymällä on yhteensä n. 4000 laatu- ja turvallisuusasiantuntijaa 25 maassa ympäri maailmaa.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs