Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Atos ponnistaa urheilu-IT:n ykköspallille yrityskaupalla

Atos

Atos ponnistaa urheilu-IT:n ykköspallille yrityskaupalla

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2012 klo 10:34
Julkaisija: Atos

Euroopan johtava IT-palvelutalo ilmoitti ostavansa 50 prosentin osuuden MSL Groupista, joka toimittaa mm. ratkaisuja reaaliaikaisten urheilutulosten välittämiseen. Kauppa on määrä solmia maaliskuun 2012 loppuun mennessä, ja sen myötä Kansainvälisen olympiakomitean virallinen IT-partneri Atos saavuttaa johtavan aseman urheilutapahtumien IT-palveluiden toimittajana.

Atoksella ja MSL Groupilla on pitkä kokemus urheilu-IT:n tuottamisesta, ja yhteisillä palveluillaan ne voivat tukea maailman suurimpien urheilutapahtumien onnistumista, tenniksen Masters-sarjan kilpailuista olympialaisiin. ”Tavoitteenamme on olla maailmanlaajuinen johtaja suurtapahtumien IT:ssä. MSL Groupin kauppa on todellinen merkkipaalu tällä tiellä”, kertoo Patrick Adiba, Atoksen Olympics & Major Events -osaston johtaja.

Atoksen ja MSL Groupin yhteiset palvelut kattavat ajanoton, pisteenlaskun ja TV-grafiikan lisäksi tulospalvelut kansainväliselle medialle, uutistoimistoille ja verkkoon. Atos ja MSL Group voivat tarjota suurtapahtumien tueksi jopa 5000 IT-asiantuntijaa, joiden tehtävänä on varmistaa, että elämys välittyy urheilukentiltä sujuvasti medialle ja kotikatsomoihin.

Vuonna 2012 merkittävin urheilutapahtuma Atokselle ovat tulevat Lontoon kesäolympialaiset.

Lisätietoja:

Caroline Crouch

Atos

puh. +44 20 7830 4233
e-mail: caroline.crouch[a]atos.net

Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Atoksella on maailmanlaajuisesti 74 000 työntekijää, joista yli 400 Suomessa ja Virossa. Liikevaihto vuonna 2010 oli noin 8,6 mrd. euroa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen. http://fi.atos.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs