Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Atos ja pohjoismainen PostNord merkittävään sopimukseen

Atos

Atos ja pohjoismainen PostNord merkittävään sopimukseen

Tiedote.
Julkaistu: 26.09.2012 klo 12:08
Julkaisija: Atos

Seitsemän vuoden IT-ulkoistussopimus Tanskan ja Ruotsin postien yhteenliittymän kanssa

Eurooppalainen IT-jätti Atos on solminut seitsemän vuoden IT-ulkoistussopimuksen viestintä- ja logistiikkaryhmä PostNordin kanssa. PostNord on Tanskan ja Ruotsin postien yhteenliittymä.

Pohjoismaisessa logistiikassa kaivataan lähitulevaisuudessa entistä kustannustehokkaampia ratkaisuja ja palveluita, mutta niiden ohella tärkeänä pysyy myös vakaa kustannusten hallinta postiliiketoiminnassa. Valitsemalla IT-kumppanikseen Atoksen, PostNord saa käyttöönsä toimivan palvelumallin, jonka tuella se voi samanaikaisesti kasvattaa markkinaosuuttaan ja vähentää kulujaan.

Sopimuksen perusteella Atos toimittaa ulkoistuspalvelut sekä sovellusinfrastruktuurin PostNordille Pohjoismaiden, Puolan ja Saksan toimipisteidensä kautta. Atos modernisoi nykyisen infrastruktuurin, jotta PostNordin yli 15 000 pohjoismaista yritysloppukäyttäjää saa entistäkin parempaa palvelua.

"Tämä on hyvin merkittävä sopimus kaikille osapuolille. Oma toimialamme kohtaa muutoksia mm. verkkokaupan yleistyessä ja erilaisten vaihtoehtoisten logististen tarpeiden kasvaessa. Tässä muutoksessa PostNord tarvitsee IT-liiketoimintakumppanikseen vahvan ja innovatiivisen tekijän. Valitsimme pitkäaikaiseksi kumppaniksemme Atoksen, sillä olemme vakuuttuneita heidän maineestaan ja asiantuntemuksestaan ulkoistus- ja innovaatiopalveluissa. Sopimus tarjoaa vakaan alustan tulevalle kehitykselle", arvioi PostNordin tietohallintojohtaja Joss Delissen.

"PostNord arvioi tarjousprosessissaan useita eri tekijöitä. Syynissä ovat hakijoiden tekninen taso, palvelun jatkuvuus, kokemus, maantieteellinen kattavuus, kustannukset, palvelutaso, joustavuus ja innovaatiot. Näiden vaativien kriteerien perusteella Atos nousi etusijalle kaikkien tarjoajien joukosta ja odotamme innolla uuden yhteistyön alkua", Delissen lisää.

"Atoksen kannalta tämä on erittäin tärkeä sopimus. Vahvat ulkoistusperinteemme auttavat PostNordia kehittämään liiketoimintamalliaan ja vähentämään kustannuksia. Uusi yhteistyö auttaa meitä laajentamaan kokemustamme IT:n roolista tällä erittäin kilpaillulla eurooppalaisella markkinalla", visioi Gilles Grapinet, Atoksen varatoimitusjohtaja.

PostNordin tavoitteet palvelujen ulkoistamisessa ovat:

  • uusien palvelujen kehittäminen viestintään ja logistiikkaan
  • markkinaosuuden kasvu verkkokaupan ja logistiikan aloilla
  • kiinteiden kustannusten pienentäminen, yhtenäisten työskentelytapojen löytäminen sekä yhtenäisen identiteetin luominen
  • Post-Nord -ryhmän hiilijalanjäljen pienentäminen


Lisätietoja:

Jose de Vries,
Global Public Relations Manager, Atos 
+31 6 30 27 26 11 
jose.devries@atos.net

Line Gammelgaard
Head of Communications, N&SWE, Atos
+45 3045 5387
line.g.jensen@atos.net

PostNord
PostNord on vuonna 2009 luotu Ruotsin ja Tanskan postien yhteenliittymä. Se tarjoaa viestintä- ja logistiikkaratkaisuja Pohjoismaissa. Yhtiön myyntikate on noin 40 mrd. Ruotsin kruunua ja sillä on yli 40 000 työntekijää. Lisätietoja osoitteessa www.postnord.com

Atos
Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Yhtiön vuoden 2011 laskennallinen liikevaihto oli noin 8,5 miljardia euroa. Atoksella on maailmanlaajuisesti 74 000 työntekijää, joista noin 400 Suomessa ja Virossa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut aina järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen. http://fi.atos.net

Atos on Euroopan johtava IT-palvelutalo. Yhtiön vuoden 2011 laskennallinen liikevaihto oli noin 8,5 miljardia euroa. Atoksella on maailmanlaajuisesti 74 000 työntekijää, joista yli 400 Suomessa ja Virossa. Suunnittelemme, toteutamme ja ylläpidämme liiketoimintakriittisiä IT-järjestelmiä maailmanlaajuisen palveluorganisaatiomme kautta. Meitä leimaa vahva toimialatuntemus sekä laatuun ja luotettavuuteen panostaminen. Liiketoimintamme perustuu syviin asiakassuhteisiin, jossa asiakas vie meitä ja me asiakasta eteenpäin. Atos tarjoaa kaikki IT-palvelut aina järjestelmien suunnittelusta niiden jatkuvaan ylläpitoon ja ulkoistamiseen. http://fi.atos.net

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs