Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Aruba Networks esittelee ensimmäisen langattoman Mobile Application Delivery -optimoidun LAN-ratkaisun

Aruba Networks esittelee ensimmäisen langattoman Mobile Application Delivery -optimoidun LAN-ratkaisun

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2012 klo 11:45
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Aruba 7200 -sarjan Mobility WLAN-ohjaimet ja Aruba AppRF -teknologia vastaa BYOD-trendin haasteisiin 11 kertaa aiempaa paremmalla sovellusten suorituskyvyllä ja puolikkaalla hinnalla.

Lontoo, 5. joulukuuta 2012 – Aruba Networks, Inc. (NASDAQ:ARUN) on esitellyt uuden langattoman LAN-alustan, joka vastaa mobiilisovellusten ja -laitteiden käytön räjähdymäiseen kasvuun yritysverkoissa. Samalla ratkaisu myös pienentää yritysten it-kuluja.

ABI Research -tutkimusyrityksen mukaan, vuoden 2009 jälkeen on myyty yli yhdeksän miljardia Wi-Fi-tuella varustettua laitetta1. Gartner ennustaa, että vuonna 2016 on ladattu jo 310 miljardia mobiilisovellusta2. Nopean kasvun myötä ihmiset haluavat yhä useammin käyttää omia mobiililaitteitaan myös töissä. IT-osastojen on varmistettava, että yritysten verkkoinfrastruktuuri tarjoaa töihin liittyville sovelluksille mahdollisimman nopeat yhteydet.

Aruba AppRF -tekniikalla varustettu Aruba 7200 -sarja on ensimmäinen LAN-ratkaisu, jossa on integroitu application intelligence -tuki ja mahdollisuus optimoida application delivery -vaihetta.  Aruba 7200-sarja on yksitoista kertaa suorituskykyisempi aiempiin ratkaisuihin verrattuna. Tähän pystyäkseen 7200 mobility-ohjaimen Aruba AppRF -ohjelmisto käyttää Deep Packet Inspection -teknologiaa (DPI) verkkoliikenteen sisällön seurantaan. Airtime Fairness -ominaisuuden avulla ohjain optimoi suorituskyvyn kaikille sovellustyypeille ja käyttäjäprofiileille. Aruba on ainoa WLAN-toimittaja, joka integroi perusteellisen informaation kykyyn kontrolloida sovellusten suorituskykyä reaaliajassa.

Aruba AppRF -teknologia antaa yrityksille mahdollisuuden seurata ja kontrolloida sekä perinteisiä serveripohjaisia sovelluksia että pilvipalveluita ja mobiilisovelluksia, kuten toimitusketjun hallintaohjelmistoja sekä muun muassa Box-, GoToMeeting- ja Salesforce.com-palveluita. Ohjaimen yksinkertaisen käyttöliittymän sekä Aruba Airwave -hallintaohjelmiston avulla Aruba AppRF antaa aivan uudenlaisen mahdollisuuden tarkastella yksittäisten käyttäjien tietoliikennevirtaa vianetsintää, pitkän tähtäimen suunnittelua ja reaaliaikaista priorisointia varten.

Nopeutta testattaessa Aruba 7200 -sarja latasi tiedoston Box.com -pilvipalvelusta 12 sekunnissa, joka oli jopa yksitoista kertaa nopeammin kuin verrokkina olleen Wi-Fi-ratkaisun 129 sekuntin latausaika.

– Langattomien verkkojen arkkitehtuurissa, radioteknologiassa, ja hinta/suorituskyky-suhteessa on viime vuosina otettu suuria harppauksia. Ei siis ole ihme, että WLAN-yhteydet ovat saavuttaneet valta-aseman lähes kaikkialla. Aruban esittelemä 7200-sarja on osoitus siitä, että olemme siirtymässä pelkästä langattoman teknologian arkkitehtuurin kehityksestä sovellusten suorituskyvyn parantamiseen. Tämä vakuuttaa verkkojen ylläpitäjät ja käyttäjät siitä, että WLAN sopii tulevaisuudessakin heidän tarpeisiinsa kapasiteetin, luotettavuuden, tuottavuuden ja koko ajan paranevan hinta/suorituskyky-suhteen ansiosta, sanoo mobiilialan neuvontafirma Farpoint Groupin johtaja Craig Mathias

Alan johtavat innovaatiot ajavat kohti kustannustehokkuutta

Aruba 7200-sarja auttaa yrityksiä vähentämään verkkoinfrastruktuurinsa kustannuksia mitoittamalla verkot oikein ja mahdollistamalla kokonaan langattomiin ratkaisuihin siirtymisen. Parannetun skaalautuvuuden avulla Aruba 7200-sarjaa käyttävät yritykset voivat vähentää langallisten porttien määrää ja niihin liittyviä ylläpitokustannuksia. Tuloksena on verkko, jota on entistä halvempaa hallinnoida ja ylläpitää. Samalla myös energiakulut pienenevät.

7200-sarja varmistaa myös laadukkaan toiminnan Microsoft Lyncin kaltaisille ääni ja videoviestintäpalveluille. 7200-sarja tarjoaa peräti 75% luotettavamman Microsoft Lync -yhteyden verrokki Wi-Fi-ratkaisuun verrattuna.

Kasvavan käyttäjien, laitteiden ja sovellusten määrän hoitaminen ja kustannusten samanaikainen hallinta on ensiarvoisen tärkeää monille organisaatioille. Philadelphiassa sijaitsevalla Pennsylvanian yliopistolla on suuri langaton verkko, yli 3500 tukiasemaa ja 13 ohjainta. Tällä hetkellä yliopisto testaa Aruban uutta 7220-mobiiliohjainta.

– Samalla kun liikumme kampuksella kohti kokonaisvaltaista langattomuutta, etsimme uusia tapoja päivittää ja verkkoamme, joka palvelee 46 000 opiskelijaamme ja työntekijäämme. 7220 auttaa meitä vähentämään virrankulutusta ja rautaa räkeissämme. Samalla laajennamme verkon kantavuutta, mutta pärjäämme pienemmällä ohjainmäärällä. Beta-testauksemme perusteella suunnittelemme korvaavamme uudella järjestelmällä neljä ohjainta, Pennsylvanian yliopiston senior network engineer Colleen Szymanik sanoo.

  

Integroidun sovellusten seurannan lisäksi 7200-sarja tarjoaa seuraavat ominaisuudet:

-        802.11ac-valmius. ABI Research -tutkimusyhtiön mukaan 70 prosenttia uusista matkapuhelimista käyttää uutta huippunopeaa 802.11ac Wi-Fi-standardia vuonna 20153. Aruba 7200-sarja on optimoitu 802.11ac-tekniikalle ja se on viisi kertaa kilpailijoita suorituskykyisempi tehden siitä ihanteellisen vaihtoehdon yrityksille, jotka suunnittelevat uuden tekniikan käyttöön siirtymistä. 7200-sarja on suunniteltu käsittelemään lisääntyvää määrää mobiililaitteiden todennuksia ja taustalla pyöriviä päivityksiä.

-        Mobile device density -tuki: 7200-sarjan mukana tulee myös 40 Gb/s palomuurin ja salausmahdollisuudet, joka tarjoaa nelinkertaisen kapasiteetin aiempien sukupolvien WLAN-alustoihin verrattuna. Kapasiteetin lisäyksen ansiosta 7200-sarja pystyy käsittelemään 32 000 laitetta, viisi kertaa enemmän kuin kilpaileva ratkaisu.

 

 

Hinta ja saatavuus

Aruba 7200 -sarjan Mobility ohjaimesta on kolme mallia – 7210, 7220 ja 7240. Laitteet ovat nyt saatavilla, hinnat alkaen 15 700 €. Lisätietoa uudesta 7200-sarjasta: www.arubanetworks.com/mobileapps  

 

Lisätietoja:

Chris Kozup

Senior Director, EMEA Marketing
+33 1 55 70 24 52

ckozup@arubanetworks.com

 

Tom Woods

Waggener Edstrom for Aruba Networks

+44 207 632 3876

twoods@waggeneredstrom.com

 

Simo Arvo

OS/G Viestintä

+358 40 132 5682

mailto:simo.arvo@osg.fi

 

About Aruba Networks, Inc.

Aruba Networks is a leading provider of next-generation network access solutions for the mobile enterprise. The company’s Mobile Virtual Enterprise (MOVE) architecture unifies wired and wireless network infrastructures into one seamless access solution for corporate headquarters, mobile business professionals, remote workers and guests. This unified approach to access networks enables IT organizations and users to securely address the Bring Your Own Device (BYOD) phenomenon, dramatically improving productivity and lowering capital and operational costs.

Listed on the NASDAQ and Russell 2000® Index, Aruba is based in Sunnyvale, California, and has operations throughout the Americas, Europe, Middle East, Africa and Asia Pacific regions. To learn more, visit Aruba at http://www.arubanetworks.com. For real-time news updates follow Aruba on Twitter and Facebook, and for the latest technical discussions on mobility and Aruba products visit Airheads Social at http://community.arubanetworks.com.

© 2012 Aruba Networks, Inc. Aruba Networks’ trademarks include the design mark for AirWave, Aruba Networks®, Aruba Wireless Networks®, the registered Aruba the Mobile Edge Company logo, the registered AirWave logo, Aruba Mobility Management System®, Mobile Edge Architecture®, People Move. Networks Must Follow®, RFProtect®, Green Island®. All rights reserved. All other trademarks are the property of their respective owners.

 

1 ABI Research: Wi-Fi Enabled Device Shipments will Exceed 1.5 Billion in 2012

11.10.2012

2 Gartner: Market Trends, Mobile App Stores, Worldwide, 2012

17.8.2012

3 ABI Research: Seventy Percent of Mobile Handset Shipments Will Use Wi-Fi (802.11ac) in 2015

Mobile Device Enabling Technologies Research

18.10.2012

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs