Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acerin uusi älynäyttö sopii vaikka suureksi tabletiksi

Acer

Acerin uusi älynäyttö sopii vaikka suureksi tabletiksi

Tiedote.
Julkaistu: 13.03.2013 klo 11:40
Julkaisija: Acer

Acer tuo markkinoille ensimmäisen Android-pohjaisen All-in-One-näyttönsä, Acer Smart Display DA220HQL:n. Perinteisistä tietokonenäytöistä Smart Display DA220HQL eroaa siinä, että se on varustettu Android 4.0 -käyttöjärjestelmällä, jonka ansiosta sitä voi käyttää myös itsenäisesti, ilman näyttöön kytkettyä PC:tä. Monipuolinen Smart Display DA220HQL soveltuu siten esimerkiksi tabletiksi tai vaikkapa infotaulukäyttöön. Näytöllä voidaan esimerkiksi katsella täysteräväpiirtoista sisältöä, soittaa Skype-puheluja, käyttää sosiaalista mediaa tai surffailla verkossa.

21,5-tuumaisessa Full HD -näytössä on 1 GHz:n dual core -prosessori, 8 Gt tallennustilaa ja 1,2 megapikselin kamera. Se pystyy myös toistamaan useampia resoluutioita (multi-sync).

Tilava tabletti surffailuun ja sosiaalisen median käyttöön

Smart Display DA220HQL:n avulla sosiaalisen median käyttö käy yhdellä klikkauksella, sillä Skype, Messenger, Google+, YouTube, Talk, Search, Maps ja tuhannet muut sovellukset ovat saatavilla Android App Storesta. Acer Ring -käyttöliittymän avulla sovelluksesta toiseen siirtyminen on nopeaa kaikissa näyttötiloissa. Tärkeimmät tiedot ja sisällöt ovat aina saatavilla päänäkymän Widget-sovelluksissa.

Näyttö on käyttövalmis puolessatoista sekunnissa. Jos näyttöön yhdistetään Googlen virtuaalinen näppäimistö ja monikielinen ennakoiva tekstinsyöttö (XT9), näyttö toimii kuin suuri tabletti. Acer Smart Display DA220HQL tukee myös tiedostojen jakoon ja median hallintaan tarkoitettua AcerCloud-pilvitallennusta, joka on ilmainen uusien Acer-tuotteiden ostajille.

DA220HQL:ssa on kolme usb-porttia, microSD-korttipaikka, sekä ethernet- ja mikro-HDMI-liitännät, joten se toimii myös kannettavan tai tabletin lisänäyttönä.

Ultraohut Full HD -näyttö kallistuu ergonomisesti 20 - 75 astetta ja sen 178 asteen katselukulma , varmistaa, että värit toistuvat kylläisinä kaikissa tilanteissa. Näyttöä voidaan käyttää niin kirkkaassa kuin hämärässäkin valossa, sillä sen kontrastisuhde 1000:1 (100 000 000:1 ACM).

Acer Smart Display DA220HQL tulee saataville maaliskuun puolivälissä Acerin valituilta jälleenmyyjiltä 399 euron suositushintaan.

Acer Smart Display DA220HQL ominaisuudet:

 • Näyttö: 21,5” täysteräväpiirtoinen LED-näyttö, 16:9 kuvasuhde, Dual Point Optical -monikosketusnäyttö
 • Kontrastisuhde: 1000:1 (100 000 000:1 ACM)
 • Kirkkaus: 250 nits
 • Värit: 16,7 miljoonaa väriä
 • Vasteaika: 12 millisekuntia
 • Prosessori: TI OMAP 4428, dual core ARM® Cortex-A9, 1 GHz
 • Storage: 8 Gt ROM/ 1Gt RAM
 • Käyttöjärjestelmä: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
 • Webkamera: 1,2 megapikseliä
 • Kallistus: 20 – 75 astetta 
 • Verkkoyhteydet: 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, Ethernet
 • Kaiuttimet: 2 x 1W
 • Sisään/ulostulo: mikroSD jopa 32 Gt, 3 x USB, mikro-HDMI, 3,5 mm audioliitin
 • Paino: 4,8 kg
 • Muuta: kiinnitys VESA-telineelle

Kuvia: http://bit.ly/AcerSmartDisplay220HQL

Lisätietoja:

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi


Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs