Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acerin ultrakevyisiin kannettaviin AMD-prosessorit

Acer

Acerin ultrakevyisiin kannettaviin AMD-prosessorit

Tiedote.
Julkaistu: 23.05.2013 klo 12:00
Julkaisija: Acer

Acerin äskettäin New Yorkissa julkistamiin Aspire V5 -Ultrabook kannettaviin voi nyt valita AMD Elite Mobility- tai Elite Quad-core A-sarjan kiihdytetyt prosessorit. Lisäksi yhtiö esitteli uuden sukupolven Aspire E1-kannettavat, joissa on AMD Mainstream APU -prosessorit.

Aspire V5: Valinnanvaraa tarpeiden mukaan

 Koska kannettavat tietokoneet ovat henkilökohtaisia laitteita, Acerin uusissa V5-sarjan kannettavien tehoissa ja muissa ominaisuuksissa on valinnanvaraa. Näyttökokoja on kolme: 11,6, 14 ja 15,6 tuumaa, samoin värejä löytyy moneen lähtöön. Lisäksi käyttäjä voi valita, ottaako koneeseen tavallisen vai kosketusnäytön. Suurimmissa 15,6- ja 14-tuumaisissa kannettavissa on täysikokoinen näppäimistö, jonka näppäimet ovat 15 mm leveät, kun taas pienemmän 11,6-tuumaisen kannettavan näppäimistö on sama kuin 13,3-tuumaisissa laitteissa.

Kaikkiin malleihin voi valita Quad- tai Dual Core AMD APU-prosessorin. Kannettavissa on joko teräväpiirtoinen (1366x768) tai täysteräväpiirtoinen IPS-näyttö (1920x1080), jolloin näytön kuva on eloisa ja katselukulma laaja. Osassa malleista on myös erillinen AMD Radeon HD8750 -näytönohjain sekä neljä Dolby Home Theatre –äänijärjestelmää tukevaa kaiutinta.

Hyvien liitäntöjen (HDMI, USB 3.0, SD-kortinlukija sekä valinnainen Acer Converter-portti) ansiosta V5-sarjan kannettavat on helppo liittää ulkoisiin näyttöihin, kovalevyihin tai muihin laitteisiin.

Aspire V5-perheen pikkuveli, teräväpiirtoisella (1366x768) 11,6-tuumaisella kosketusnäytöllä varustettu ultrakevyt pikkukannettava painaa vain 1,38 kiloa ja on alle 20 millin paksuinen. Laite sopiikin hyvin paljon reissaaville, lapsille tai opiskelijoille, jotka haluavat pitää tietokoneensa aina mukana.

Aspire E1: Helppoutta päivittäiseen tietokoneen käyttöön

Aspire E1 -kannettavissa on 14- tai 15,6-tuumainen teräväpiirtonäyttö. Kone voidaan liittää suureen näyttöön HDMI-liitännällä esimerkiksi elokuvien katselua varten. Uudet Aspire E1 -koneet ovat ohuimpia optisella asemalla varustettuja kannettavia alle 500 euron hintaluokassa. Niiden kätevä chicklet-näppäimistö takaa miellyttävän kirjoitustuntuman.

Hinta ja saatavuus

Aspire E1 -kannettavat ovat saatavilla kesäkuusta eteenpäin ja niiden hinnat alkavat 449 eurosta. Uudet Aspire V5 -kannettavat ovat saatavilla kesäkuun lopussa, hinnat alkaen 449 euroa.

Katso tuotteiden tarkemmat tekniset tiedot tiedotteen mukana tulevasta PDF-liitteestä (Aspire V5 E1 AMD specs.pdf).

Lisätietoja
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

 

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit.. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit: Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs