Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acerin 10,1 tuuman tabletilla viihde suoraan hyppysiin

Acer

Acerin 10,1 tuuman tabletilla viihde suoraan hyppysiin

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2013 klo 14:30
Julkaisija: Acer

Maailman johtaviin mobiililaitteiden valmistajiin kuuluva Acer esitteli tänään Berliinin IFA 2013 -tapahtumassa uuden Iconia A3 -tabletin. 10,1 tuuman näytöllä ja neliydinprosessorilla varustettu Iconia A3 tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet viihde- ja pelikäyttöön.

Hyppysellisen viihdyttävämpi
Acer Iconia A3 on luotu varta vasten multimediakäyttöön. Se tukee 5.1-kanavaista Dolby Digital Plus -tilaääntä ja sen stereokaiuttimet on sijoitettu ergonomisesti laitteen sivulle parhaan mahdollisen audiokokemuksen aikaansaamiseksi. Laitteen 10,1-tuumainen IPS-paneelilla toteutettu WXGA-näyttö (1280 x 800) tarjoaa laajan katselukulman, jolloin videoista, peleistä ja elokuvista on helppo nauttia suuremmallakin joukolla. Iconia A3:ssa on micro-HDMI -liitäntä, jonka ansiosta laite on helppo liittää esimerkiksi televisioon. Iconia A3 on saatavilla sekä Wi-Fi- että 3G-versioina.

Hyppysellisen fiksumpi
Uusi Acer Iconia A3 saa tehonsa 1,2 gigahertsin neliytimisestä A7-prosessorista, jonka tehokkaan energiankäytön ansiosta laitteen akussa riittää puhtia jopa yhdeksään tuntiin videotoistoa, mobiilipelaamista tai verkkokäyttöä. Muita Iconia A3:n älykkäitä ominaisuuksia ovat mm. näytön rotaation automaattisesti oikeaksi asetteleva Acer IntelliSpin sekä suosikkisovellukset suoraan lepotilasta käynnistävä Acer Touch WakeApp.

Iconia A3:ssa on 5 megapikselin takakamera, jolla voi ottaa täysiresoluutioisia still-kuvia videokuvaamisen lomassa. Kameralla saa napsittua myös 360-asteisia kuvia sekä laajakulmaotoksia. Iconia A3 on saatavilla sekä 16 että 32 gigatavun sisäisellä muistilla varustettuna ja muistia voi helposti laajentaa microSD-kortilla.

Hyppysellisen helpompi
Acer on ylpeä design-osaamisestaan ja myös Iconia A3 on erittäin tyyllikkäästi muotoiltu. Pyöristetyt reunat tekevät laitteeseen tarttumisesta helppoa ja vain 10,15 mm paksuisena sekä alle 600 gramman painoisena A3 on kepeä matkakumppani tilanteessa kuin tilanteessa.

Hinnoittelu ja saatavuus
Hinnat ovat vielä vahvistamatta.

Lisätietoja
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@kaikuhelsinki.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs