Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acerilta näppärät USB-projektorit

Acer

Acerilta näppärät USB-projektorit

Tiedote.
Julkaistu: 20.08.2013 klo 12:17
Julkaisija: Acer

 Acer julkisti tänään P1273B- ja P1373WB –projektorit, jotka soveltuvat erityisesti liikkuvaan käyttöön. Projektoreissa on USB Plug and Play –tuki, joten ne on helppo liittää eri laitteisiin. Tietokonetta ei tarvita tiedostojen toistamiseen, vaan projektori voi heti toistaa elokuvia, videoita, valokuvia tai pelejä. Helpon käyttöönoton ansiosta laitteita voidaan siirtää vaivattomasti paikasta toiseen, joten ne sopivat hyvin yrityskäyttöön, kouluihin, kotitoimistoihin tai kotikäyttöön. 

P1273B- ja P1373WB –projektoreilla voidaan katsella Office- tai PDF-tiedostoja suoraan esim. USB-tikulta tai -levyltä ilman tietokonetta. Uudet Acer-projektorit tukevat myös 3D-toistoa, kun ne liitetään HDMI:llä esimerkiksi pelikonsoliin tai Blu ray –soittimeen.

Monipuoliset liitännät
Acer P1-sarjan projektorit voivat korjata pystysuuntaisia vääristymiä +/- 40 astetta joko automaattisesti (auto keystone) tai manuaalisesti. Siten kuva on aina suorakulmainen riippumatta siitä, mihin projektori on sijoitettu. Lisäksi laitteissa on automaattinen korjaus kattoasennusta varten, jolloin ne voivat kääntää heijastamaansa kuvaa 180 asteella ja siten varmistaa, että kuva näkyy oikein päin, kun laite on asennettu kattoon.

Projektoreissa on monipuoliset videoliitännät. HDMI varmistaa pakkaamattoman digitaalisen signaalin ja monikanavaisen äänen, jolloin HD-sisällön toistaminen on helppoa. D-Sub-liittimen avulla projektoreihin voidaan yhdistää vanhemmatkin videolaitteet.

Laadukasta kuvantoistoa
P1–sarjan projektoreiden erinomainen kirkkaus (jopa 3100 ANSI-lumenia) ja jopa 17 000:1 -kontrastisuhde takaavat kirkkaat kuvat ja vaikuttavat presentaatiot. Natiivin XGA- tai WXGA-resoluution ansiosta myös HD-sisällöt pyörivät moitteettomasti.
Acerin kaikissa projektoreissa on hyödynnetty Acerin ainutlaatuista kuvanparannusteknologiaa, joten värit toistuvat aina voimakkaina. Acer ColorBoost II, Acer SpectraBoost ja Acer ColorSafe II –teknologiat parantavat kuvanlaatua ja varmistavat rikkaina toistuvat ja aidot värit.

Ympäristöystävällisiä ominaisuuksia
Acerin projektorit säästävät energiaa vähentämällä virrankulutusta 0,5 W valmiustilassa. Acerin ExtremeEco-teknologialla virrankulutusta voidaan pienentää jopa 70 prosenttia. Lampun kestoa voidaan pidentää jopa 10 000 tuntiin käyttämällä ExtremeEco-teknologiaa. Acer ePower Management –ohjelman avulla virrankäyttöä on helppo hallita säätämällä esimerkiksi virrankäyttötiloja ja automaattista sulkeutumista (ECO Power On/Off, High Altitude mode, Auto Shutdown).

Hinta ja saatavuus
Acer P1373WB ja P1273B tulevat markkinoille syyskuussa. P1273B:n suositushinta on 639 euroa ja P1373WB:n 759 euroa.


Acer P1-projektorien tarkemmat ominaisuudet
Ks. liite.

Kuvat:
P1273B
http://bit.ly/AcerP1273B

P1373WB
http://bit.ly/AcerP1373WB

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@kaikuhelsinki.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs