Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acerilta monsterimonitori: T272HUL on neljä kertaa HD:ta tarkempi WQHD LED -kosketusnäyttö

Acer

Acerilta monsterimonitori: T272HUL on neljä kertaa HD:ta tarkempi WQHD LED -kosketusnäyttö

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2013 klo 14:30
Julkaisija: Acer

Acer ilahdutti kuvankäsittelyn ammattilaisia, pelaajia, elokuvafaneja sekä muita huipputarkkaa kuvaa arvostavia julkistamalla tänään T272HUL-näytön. Sen 27-tuumainen WQHD LED -paneeli tukee 10-pisteistä kosketusta ja neljä kertaa tavallista HD-teräväpiirtoa tarkempaa 2560 x 1440 -resoluutiota. Linjakkaasti muotoillussa näytössä on sisäänrakennetut kamera ja mikrofoni helppokäyttöisiä videopuheluita varten. T272HUL-monitorin katselukulma on kätevät 178 astetta, joten upealla kuvakokemuksella on helppoa herkutella myös vieruskaverin kanssa.

Viehkeät värit ja vikkelä vasteaika
Uusi T272HUL-huippunäyttö on varustettu Acerin ainutlaatuisella Adaptive Contrast Management ACM -ominaisuudella, joka optimoi näytön kontrastin analysoimalla näkymää kuva kuvalta ja korostamalla yksityiskohtia tarpeen mukaan. T272HUL pröystäilee uskomattomalla 100 000 000:1 -kontrastisuhteella, joten se toistaa värit upean elävinä jopa ylikirkkaissa tai himmeissä kuvissa. Näytön vasteaika on vain 5 ms, eli kuva pysyy terävänä myös nopeatempoisia pelejä pelattaessa ja videoita katseltaessa.

Messevää muotoilua loisteliailla liitännöillä
Acer on tunnettu tyylikkäästä designistaan ja T272HUL jatkaa ylpeästi tällä linjalla. Näytön epäsymmetriseksi muotoiltu tuki tekee siitä futuristisen näköisen. Näyttöä on myös mahdollista kallistaa jopa 60 astetta, mistä on hyötyä etenkin kosketuskäytössä. Liitäntöjen osalta T272HUL tukee monipuolisesti dual-link DVI:tä, DisplayPort 1.2:ta sekä HDMI 1.4:ää. Lisäksi siitä löytyy kolme USB 3.0 -porttia sekä mahdollisuus seinätelineasennukseen.

Hinnoittelu ja saatavuus
Acer T272HUL-näyttö tulee saataville syyskuussa ja sen suositushinta on 879 euroa.

Lisätietoja
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@kaikuhelsinki.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs