Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acerilta ensimmäinen Android-AIO sekä muut uudet All-in-One -tietokoneet perhe-elämän keskipisteeseen

Acer

Acerilta ensimmäinen Android-AIO sekä muut uudet All-in-One -tietokoneet perhe-elämän keskipisteeseen

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2013 klo 14:30
Julkaisija: Acer

Acer esitteli tänään uudet All-in-One -tietokoneensa. Julkistuksen kärjessä on Android-pohjainen, NVIDIA Tegra 3 -neliydinprosessoria käyttävä Acer DA241HL. Muita uusia malleja ovat elegantti Aspire U5-610, upea Aspire Z3-105 sekä multimedian mestari Aspire Z3-610.

Acer DA241HL
Acer DA241HL on ensimmäinen Android 4.2 -käyttöjärjestelmää, Full HD -kosketusnäyttöä ja NVIDIA Tegra -neliydinprosessoria hyödyntävä All-in-One -tietokone. Mobiililaitteista tuttu Android-kokemus saapuu näin myös olohuoneeseen ja tarjoaa helpon tavan nauttia sosiaalisesta mediasta, verkkosisällöistä, peleistä sekä Android Marketin yli miljoonasta ladattavasta sovelluksesta. Acer DA241HL:ään on mahdollista luoda omat erilliset käyttäjäprofiilit jopa viidelle perheenjäsenelle. DA241HL:stä löytyvät myös MHL-, HDMI- ja USB-liitännät sekä mahdollisuus kallistaa näyttöä 20–75 astetta.

Acer Aspire U5-610
Tyylikäs ja monikäyttöinen Aspire U5-610 on täydellinen All-in-One -PC kodin keskipisteeksi. Neljännen sukupolven Intel Core -prosessorit, tehokas NVIDIA GeForce GTX 760M -grafiikkapiiri sekä jopa 16 gigatavun DDR3-muisti tekevät pelaamisesta, sisältöjen luomisesta sekä moniajosta ketterää ja vaivatonta.

Aspire U5-610:n 23-tuumainen Full HD -kosketusnäyttö on varustettu Acerin omalla CineBoost Color Engine -kuvanparantajalla sekä CONEQ Sound Technology -äänijärjestelmällä. Nämä tekevät elokuvien katsomisesta kotisohvalla teatteritasoisen elämyksen. Aspire U5-610:n Windows 8 -käyttöjärjestelmää voi kauko-ohjata iOS- tai Android-laitteiden kautta käyttämällä Acer Remote -sovellusta. Videopuheluissa Aspire U5-610:n Full HD -kamera ja Acer Purified Voice -ääniteknologia takaavat, että keskustelu tuntuu luonnolliselta ja sujuvalta tilanteessa kuin tilanteessa. HDMI-liitäntä ja MHL-tuki mahdollistavat sisällön jakamisen ja siirtämisen eri laitteisiin.

Acer Aspire Z3-105
Aspire Z3-105:n sisuksista löytyvät AMD:n uusimman A Series -mallisarjan neliydinprosessorit ja Radeon-grafiikkaratkaisut antavat todellista potkua multimediakäyttöön. 23-tuumainen IPS-paneelilla toteutettu Full HD -kosketusnäyttö toistaa värit tarkkoina ja eläväisinä, ja laadukkaat Harman Kardon -kaiuttimet toistavat Dolby Home Theater v4 -tilaäänen elokuvateatteritasoisena. Laitteen etupaneelista löytyy web-kamera sekä monipuoliset liitäntämahdollisuudet.

Acer Aspire Z3-610
Acer Aspire Z3-610 on pakattu täyteen huippuominaisuuksia koko perheen iloksi. Intelin tuoreimmat neljännen sukupolven prosessorit tuovat rutkasti tehoa ja grafiikkasuorittimeksi on mahdollista valita joko Intelin oma vaihtoehto tai Nvidia GeForce GT 740. 23-tuumainen IPS-paneelilla toteutettu Full HD -kosketusnäyttö toistaa värit todenmukaisina ja Harman Kardonin korkealaatuiset kaiuttimet välittävät Dolby Home Theater v4 -tilaäänen kristallinkirkkaana.

Hinnat ja saatavuus

Acer DA241HL, alkaen 429 euroa, saatavilla lokakuun puolivälissä.

Acer Aspire U5-610, alkaen 1129 euroa, saatavilla joulukuussa.

Acer Aspire Z3-105, alkaen 799 euroa, saatavilla joulukuussa.

Acer Aspire Z3-610, alkaen 799 euroa, saatavilla tammikuussa 2014.

 

Lisätietoja
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle
acer@kaikuhelsinki.fi

 

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Kaiku Helsinki. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@kaikuhelsinki.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs