Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acer Veriton N -sarjan yrityskoneet tehostavat tuottavuutta ja säästävät tilaa

Acer

Acer Veriton N -sarjan yrityskoneet tehostavat tuottavuutta ja säästävät tilaa

Tiedote.
Julkaistu: 23.10.2012 klo 13:45
Julkaisija: Acer

Maailman johtaviin tietokonevalmistajiin Acer julkistaa uudet yrityskäyttöön luodut Veriton N -sarjan pöytäkoneet, joissa on panostettu designiin, energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen.

Acer Veriton N -sarjan koneet ovat täydellisiä työjuhtia yrityksille, jotka vaativat tietokoneiltaan tehokkuutta, mutta joilla ei ole käytössään suuria tiloja. Veriton N -tietokoneiden kompakti koko ja tyylikäs jalokivileikattu design mahdollistavat koneiden sijoittamisen mihin tahansa ympäristöön. Veriton N -pöytäkoneet on mahdollista asettaa joko pystyyn omalla telineellään tai kiinnittää erillisen monitorin taustalle.

Veriton N -koneet on varustettu tehokkailla Intel-prosessoreilla sekä HD-tasoisilla grafiikkaratkaisuilla, joten ne ovat täysin valmiita verkon käyttämiseen, toimisto-ohjelmien sulavaan suorittamiseen sekä multimediaesitysten toteuttamiseen esimerkiksi konferenssitilanteissa. Laitteiden TPM 1.2 -standardin mukaiset turvallisuusominaisuudet täyttävät kaikki yrityksille asetetut vaatimukset ja laskevat koneiden kokonaiskäyttökustannuksia, kun mm. salasanojen ja muiden arkaluontoisten tietojen hallinta helpottuu.

Uusien Veriton N -sarjan pöytäkoneiden mukana tulee valmis valikoima käyttöä helpottavia älyominaisuuksia. Veriton ControlCenter kokoaa tärkeimmät toiminnot ja työkalut yhteen paikkaan käyttäjän ulottuville. Acer ProShield keskittää turvallisuus- ja hallintaominaisuudet yhtenäiseksi käyttöliittymäksi ja Acer Client Manager mahdollistaa etähallinnan admin-käyttäjille.

Acerin perusfilosofian mukaisesti vihreys ja energiatehokkuus ovat tärkeissä rooleissa myös Veriton N -pöytäkoneissa. Veriton N -sarjan laitteet ovat kansainvälisten energiankulutusstandardien mukaisia, niiden ergonomisuus on huippuluokkaa ja niiden valmistuksessa on otettu huomioon ympäristölle vaarallisten raaka-aineiden hallittu käyttö. Pienen kokonsa ansiosta Veriton N -sarjan pöytäkoneet säästävät sekä materiaali- että pakkausresursseja.

Saatavuus: Acer Veriton N -sarjan laitteet tulevat markkinoille Q1/2013 aikana.

Hinnat: Laitteiden hinnat vahvistetaan lähempänä myynnin alkua.

 

Acer Finland Oy

Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager

Puh. 045 880 7675

E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com

 

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs