Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acer laajentaa AcerCloud-pilvipalvelunsa kaikkiin suosituimpiin käyttöjärjestelmiin: tiedostojen jakaminen helpoksi Windows-, iOS- ja Android-laitteille

Acer

Acer laajentaa AcerCloud-pilvipalvelunsa kaikkiin suosituimpiin käyttöjärjestelmiin: tiedostojen jakaminen helpoksi Windows-, iOS- ja Android-laitteille

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2013 klo 14:36
Julkaisija: Acer

Acer laajentaa AcerCloud-pilvipalvelunsa kaikkiin suosituimpiin käyttöjärjestelmiin: tiedostojen jakaminen helpoksi Windows-, iOS- ja Android-laitteille

AcerCloud on Acer-käyttäjille ilmainen tiedostojen ja median jakamispalvelu, joka toimii kaikilla suosituimmilla alustoilla. Käyttäjät voivat nyt jakaa pilvipalvelun kautta tiedostoja käyttöjärjestelmästä riippumatta, sillä AcerCloud tukee Windows, iOS- ja Android-järjestelmiä.

AcerCloud käyttää PC-tietokoneen kovalevyllä olevaa vapaata tilaa pilvitallennustilana. Käyttäjä voi helposti määrittää haluamansa oman PC-koneen ”pilvi-PC:ksi” ja luoda näin täysin omassa hallinnassaan olevan turvallisen pilvitallennustilan. Muista pilvitallennuspalveluista poiketen AcerCloud ei siis häiritse käyttäjää jatkuvilla muistutuksillä tallennustilan täyttymisestä ja lisätilan maksullisuudesta.

Käyttäjä pääsee käsiksi Windows-PC:llään oleviin tiedostoihin minkä tahansa Android-, iOS- tai Windows-laitteen kautta joko Wi-Fi- tai mobiiliyhteydellä.

 

Muita AcerCloudin ominaisuuksia:

AcerCloud Docs–Microsoft Office -tiedostojen automaattinen siirto mobiililaitteelle. Esimerkiksi PC-koneella muokattu tekstidokumentti synkronoidaan automaattisesti AcerCloudin kautta mobiililaitteisiin.

PicStream–Kuvien automaattinen synkronointi mobiililaitteisiin. Käyttäjä voi ottaa kuvan millä tahansa Windows-, Android- tai iOS-laitteella ja siirtää sen automaattisesti AcerCloudin kautta toiseen laitteeseen.

clear.fi–Multimedia- ja musiikkikirjastojen hallinta laitteesta riippumatta. Käyttäjä voi streamata koko musiikkikirjastonsa sijainnista riippumatta mille tahansa Windows-, Android- tai iOS-laitteelle.

 

Saatavuus:
AcerCloudin uusi versio tulee online-päivityksenä tammikuussa ja kaikkien Acer-kuluttajalaitteiden mukana Q2/2013 alkaen.

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs