Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acer Iconia A1: yhden käden Android-tabletissa sylin täydeltä ominaisuuksia

Acer

Acer Iconia A1: yhden käden Android-tabletissa sylin täydeltä ominaisuuksia

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2013 klo 19:00
Julkaisija: Acer

• 7,9-tuumaista tablet-laitetta helppo käyttää yhdellä kädellä
• Neliydinprosessori takaa nopeuden
• Eläväinen IPS-näyttö ja 5 megapikselin kamera
• 7 tunnin akunkesto ja monipuoliset liitännät

New York 3.5.2013 – Acer julkisti tänään uuden Acer Iconia A1 -tabletin, jonka pieneen ja kevyeen kuoreen on pakattu sylin täydeltä tehoa ja ominaisuuksia. Iconia A1:ssä on 7,9-tuumainen IPS-teknologialla toteutettu 1024x768 -resoluutioinen näyttö, tehokas 1,2 GHz:n neliydinprosessori sekä Android 4.2 -käyttöjärjestelmä. Yhdessä Acerin tänään julkistamien Aspire R7 -kannettavan, Aspire P3 Ultrabookin, Aspire V -sarjan kannettavien sekä Iconia B1-tabletin kanssa Iconia A1 kirittää yhtiön etumatkaa innovatiivisten mobiililaitteiden ja tietokoneiden suunnittelijana.

”Tabletit ovat nykyisin välttämättömiä kumppaneita niin työelämän kuin vapaa-ajan puolella”, Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas kertoo. ”7,9-tuumainen Iconia A1 on arjessa helposti mukana, sillä se on kevyt, sitä voi käyttää helposti vaikka yhdellä kädellä ja se mahtuu kätevästi laukkuun. Seitsemän tunnin akunkesto takaa, ettei tabletista lopu puhti kesken päivän”, Korkiakangas korostaa.

Sulavaa hauskanpitoa: neliydinprosessori, IPS-näyttö ja Touch WakeApp -eleet
Acer Iconia A1 hyödyntää 1,2 GHz:n neliydinprosessoria, joka tekee esimerkiksi videoiden toistamisesta, pelaamisesta ja sovellusten välillä vaihtamisesta sulavaa ja tahmatonta. IPS-teknologialla toteutettu näyttö tarjoaa 1024x768 pikselin resoluution sekä 170 asteen katselukulman ja sen 4:3 -kuvasuhde on omimmillaan internetin selailussa, e-kirjojen ja lehtien lukemisessa sekä pelaamisessa.

Android-käyttöjärjestelmän perussovellukset sekä Google Play Store-sovelluskaupan yli 700 000 ohjelmaa heräävät Iconia A1:n näytöllä vikkelästi eloon Acer Touch WakeApp -pikaeleiden ansiosta.

Yhteyksiä joka lähtöön ja laajennettavuutta tulevaisuuden tarpeisiin
Vaikka Acer Iconia A1 painaa vain 410 grammaa ja on vain 11,1 millimetrin paksuinen, se sisältää tarpeelliset yhteydet tilanteeseen kuin tilanteeseen. Vakiona tulevien Wi-Fi 802.11b/g/n -yhteyden, Bluetooth 4.0:n ja GPS:n lisäksi Iconia A1 on saatavilla myös 3G-mobiiliyhteyksiä tukevana versiona.

Iconia A1:n takakamera on 5 megapikselin tarkkuuksinen ja se kuvaa myös 30fps 1080p -videota, jota on helppo editoida ja jakaa lennossa. Laitteen takakamera ja mikrofoni ovat käytännöllisiä esimerkiksi video- ja Skype-puheluissa.

Pienestä koostaan huolimatta Iconia A1 kurottaa laajalle: micro USB 2.0- ja microHDMI-liitäntöjen kautta Iconia A1:een on helppo liittää esimerkiksi kameroita, tulostimia tai muita oheislaitteita. Laite on saatavilla 8 tai 16 tai gigatavun sisäisellä tallennusmuistilla varustettuna, minkä lisäksi microSD-paikka mahdollistaa tallennustilan laajentamisen jopa 32 gigatavuun.

Hinnat ja saatavuus
Iconia A1-810 (Wi-Fi) saatavilla toukokuun 2013 lopulla, hinnat alkaen 169 euroa
Iconia A1-811 (3G) saatavilla heinäkuussa 2013, hinnat alkaen 219 euroa

Seuraa julkistuksia Twitterissä: #AcerTouch.

Kuvia: Iconia A1

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

 

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian väliltä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8 000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs