Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acer esittelee kosketusnäytöllisten Ultrabookien huippumallin, Aspire S7:n

Acer

Acer esittelee kosketusnäytöllisten Ultrabookien huippumallin, Aspire S7:n

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2012 klo 15:15
Julkaisija: Acer

Markkinoiden ohuimpien ja pienimpien Ultrabookien suunnittelussa on panostettu designiin

Johtava tietokonevalmistaja Acer julkisti tänään Windows 8 -mallistonsa kärkituotteet: Aspire S7-sarjan Ultrabook-koneet. Acer S7-sarjan 13,3-tuumainen malli on markkinoiden ohuin ja 11,6-tuumainen markkinoiden pienin Full HD -näytöllä varustettu Ultrabook. Niiden virtaviivainen alumiinirunko yhdistää näyttävän designin ja sujuvan käytettävyyden. Malleista suuremmassa on lisäksi trendikäs kiiltävä lasikansi.

S7-sarjan Ultarbookien alumiiniset unibody-rungot tekevät niistä poikkeuksellisen ohuita ja keveitä sekä vaativaa käyttöä kestäviä. 13,3-tuumaisen mallin akunkesto on 12 tuntia ja 11,6-tuumaisen mallin 9 tuntia, eli käytännössä koneita pystyy käyttämään koko päivän yhdellä latauksella. Koneet sisältävät myös Acerin oman Twin Air -jäähdytysjärjestelmän, jonka ansiosta kone viilentyy tehokkaasti eikä kuumenna käyttäjän syliä.

S7-sarjan malleissa on lisäksi valoherkkä näppäimistö, joka tunnistaa automaattisesti muutokset ympäristössä ja säätää näppäimien taustavalon sopivaksi.

Uusissa S7-sarjan kannettavissa tietokoneissa yhdistyvät tehokkuus, tyylikkyys ja käyttäjäystävällisyys. PC-koneiden joukossa niiden käyttökokemus on omaa luokkaansa.

 

Saatavuus:

Saatavilla Suomessa Q4/2012 aikana.

 

Kuvia:

Acer S7 http://bit.ly/AspireS7

 

Lisätietoja:

Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: jukka-pekka_korkiakangas@acer-euro.com


Liitetiedostot

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden toiseksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2011). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer-group.com.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs