Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » Acer Aspire R7 -kannettavalle Red Dot- ja Computex d&i -muotoilupalkinnot

Acer

Acer Aspire R7 -kannettavalle Red Dot- ja Computex d&i -muotoilupalkinnot

Tiedote.
Julkaistu: 15.05.2013 klo 08:00
Julkaisija: Acer

Acerin uusi leijuvanäyttöinen Aspire R7 -kannettava on saanut huomiota herättävästä muotoilustaan kaksi arvostettua design-palkintoa, 2013 Red Dot -palkinnon ja Computex d&i-palkinnon. Molemmat palkinnot valitsi kansainvälinen raati.

”Aspire R7 on hieno esimerkki Acerin halusta luoda laitteita, jotka palvelevat kuluttajaa monipuolisesti. Olemme iloisia, että palkintoraati antoi tunnustusta R7:n innovatiivisuudelle ja muotoilulle, jotka tuovat käyttäjille mahdollisuuden yhdistää kosketusnäytön ja perinteisen näppäimistön käyttö aivan uudella tavalla”, sanoo Acerin Suomen maajohtaja Jukka-Pekka Korkiakangas.

Red Dot -palkinto

Red Dot Award -palkinto on eräs maailman arvostetuimmista tunnustuksista tuotedesignin saralla. Tänä vuonna 19 Red Dot -palkintokategoriaan ilmoittautui peräti 4 662 ehdokasta, joista 37-henkinen design-ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsi R7:n tuotedesign 2013 -kategorian palkinnon saajaksi. Tuomaristossa oli ensikertaa mukana myös tunnettu muotisuunnittelija Jimmy Choo.

Red Dot Award –palkinto painottaa esteettistä muotoilua, innovaatioiden hyvää suunnittelua ja uraauurtavia trendejä. Valintaprosessi perustuu arviointikriteereihin kuten toiminnallisuus, innovatiivisuuden aste, symbolinen tai tunteellinen sisältö sekä kulttuurien väliset tekijät.

Computex d&i -palkinto

Computex d&i -palkinnot myönnettiin nyt kuudennen kerran. D&i-palkintojen tuomaristossa on ICT-alan asiantuntijoita ja nimekkäitä muotoilijoita. Palkinnot myönnetään yhteistyössä saksalaisen teollisen muotoilun opinahjon Internation Forum Designin kanssa. Tänä vuonna kisaan ilmoittautui 254 hakijaa seitsemästä maasta. Acer Aspire R7 valittiin peli- ja viihdetuotteiden kategoriassa. Osallistuneita tuotteita arvioitiin muun muassa käsityöläisyyden, materiaalivalintojen, ympäristöystävällisyyden, toiminnallisuuden ja hyödyllisyyden sekä turvallisuuden, ergonomian, kokonaisvaltaisen muotoilun ja tuotteen identiteetin/brändin perusteella.

Palkintogaala ja näyttelyt

Aspire R7 on nähtävänä d&i Awards -paviljongissa Taipein Computex-messujen ajan 4-8.6.2013. Tämän jälkeen palkitut laitteet kiertävät muita messuja kuten CeBIT Hannoverissa, CES Las Vegasissa, GITEX Dubaissa ja IFA Berliinissä.


Red Dot -palkinnot jaetaan 1.7. Saksassa, Essenin Aalto-teatterissa yli 1 000 kutsuvieraan läsnä ollessa. Palkintogaalan jälkeen voittajatuotteet, Acerin R7-kannettavat mukaan lukien, ovat esillä 2.–28.7. Red Dot -designmuseossa sekä verkossa osoitteessa www.red-dot.de.

Lue lisää Aspire R7-kannettavista

Lisätietoja:
Acer Finland Oy
Jukka-Pekka Korkiakangas, Country Manager
Puh. 045 880 7675
E-mail: Jukka-Pekka.Korkiakangas@acer.com

Tuotetestit medialle: acer@aleksinkaiku.fi

Acer

Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acerin valikoimiin kuuluvat PC-koneet, projektorit, palvelimet ja tabletit.. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acer on maailman kolmanneksi suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (IDC 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2012 oli noin 11,2 miljardia euroa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs