Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tietokoneet » 3Dteknologia mullistaa pakkaussuunnittelun – Tulevaisuuden hiusväripaketista voi mallata omaa kuvaansa

3Dteknologia mullistaa pakkaussuunnittelun – Tulevaisuuden hiusväripaketista voi mallata omaa kuvaansa

Tiedote.
Julkaistu: 23.11.2012 klo 11:00
Julkaisija: Dassault Systemes

Haluaisitko tietää jo kaupassa, miltä uusi hiusvärisi tulee näyttämään hiuksissasi? Tulevaisuudessa se voi olla mahdollista, kun pääset mallailemaan uutta väriä omaan kuvaasi yhdistettynä suoraan hiusväripaketin kyljestä.

Tulevaisuuden pakkaus voi auttaa kuluttajaa suunnittelemaan ruokavaliota, näyttämään paremmalta tai sisustamaan kotia. Jo nykyisin on mahdollista luoda interaktiivisia pakkauksia, mutta yksittäisen pakkauksen kustannukset nousevat vielä korkeaksi.

– Pakkausten valmistuskulut tulevat laskemaan ja yritykset voivat ottaa interaktiiviset pakkaukset käyttöön entistä nopeammin, ennustaa 3D-mallintamiseen keskittyneen ohjelmistoyrityksen Dassault Systèmesin pakatuista kulutustarvikkeista ja vähittäiskaupasta vastaava Solution Experience Director Eric Seiberling. 

Seiberling nimeää interaktiivisen pakkauksen eduiksi monia puolia. Kuluttaja saa esimerkiksi hiusväripakettia valitessaan tietää heti, sopiiko tuote hänelle ja kannattaako siihen käyttää rahaa.

– Jo nyt voisimme toteuttaa tällaisia pakkauksia ainakin osittain yhdistämällä esimerkiksi älypuhelimen teknologian ja fyysisen pakkauksen toisiinsa. Muun muassa Nestlé on jo käyttänyt teknologiaamme tuhansissa muropaketeissa ympäri Eurooppaa. Muropakkauksen avulla sai pelattua verkkopeliä, Seiberling muistuttaa.

Tulevaisuuden hiusväripaketti on osa Dassault Sysèmesin uutta IF WE -mainoskampanjaa, jonka tarkoituksena on nostaa esille uusia innovaatioita, joita voidaan tulevaisuudessa toteuttaa 3D-teknologian avulla.

 

Lisätietoja:

 

Dassault Systèmes, Lehdistön yhteyshenkilöt

Kristin Zacharoff, Kristin.zacharoff@3ds.com, +46 (0)31 720 5885

Mari Kuusinen, OS/G Viestintä, mari.kuusinen@osg.fi, p +358 40 1964374

 

Liitetiedostot

Dassault Systèmes Dassault Systèmes on maailman johtava tuotteen elinkaaren hallintaratkaisuihin (PLM) ja 3D-mallintamiseen keskittynyt ohjelmistoyritys. Pariisin pörssissä noteeratun yrityksen pääkonttori sijaitsee Vélizyssa, ja sillä on 124 toimipistettä 27 eri maassa. Yrityksessä työskentelee yli 8 000 asiantuntijaa. Yritys on toiminut 3D-mallinnussovellusten pioneerina vuodesta 1981 lähtien, ja sillä on yli 115 000 asiakasta 80 maassa. Dassault Systèmesin asiakkaita ovat muun muassa Deltamarin, Metso, BMW Group, Skanska, Scania ja Procter&Gamble. Sen liikevaihto vuonna 2009 oli 1,25 miljardia euroa. Suomessa Dassault Systèmes on toiminut huhtikuusta 2010 ja se työllistää 20 ammattilaista. Lisätietoja: www.3ds.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs