Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Yrittäjyyskirjasto - SeAMK Kirjaston uusi verkkopalvelu liiketoimintaosaamisesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Yrittäjyyskirjasto - SeAMK Kirjaston uusi verkkopalvelu liiketoimintaosaamisesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneille

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2013 klo 12:05
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

 

Yrittäjyyskirjasto on Seinäjoen korkeakoulukirjaston uusi asiantuntija- ja tutkimustiedon verkkopalvelu. Yrittäjyyskirjasto helpottaa ajankohtaisen tiedon seurantaa ja tiedonhakua.

Yrittäjyyskirjasto on suunnattu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen kehittämisestä. Yrittäjyyskirjaston palvelusta hyötyvät mm. tutkijat, asiantuntijat, opettajat ja opiskelijat.

Verkkopalvelun ydinteemoja ovat liiketoimintaosaaminen, yrittäjyyskasvatus ja yrittäjyystutkimus. Palvelu sisältää myös tilasto- ja toimialatietoa sekä Etelä-Pohjanmaahan liittyvää alueellista tietoa.

Yrittäjyyskirjaston verkkosivuilta löytyy vinkkejä ammattikirjallisuudesta ja uusista tutkimuksista. Se nostaa esiin myös mielenkiintoisia artikkeleita ja erilaisia verkkomaailman sisältöjä. Yrittäjyyskirjasto pyrkii jakamaan mahdollisimman paljon sellaista tietoa, joka on vapaasti käytettävissä. 

Tietoaineistojen sähköistymisen myötä myös kirjastojen palvelut siirtyvät yhä enemmän verkkoon. Kirjaston ydintehtävä ei kuitenkaan muutu. Kirjaston tehtävänä on toimia edelleen asiakkaiden tarpeet tuntevana tiedonvälittäjänä, valikoijana ja suodattajana. Sähköisten aineistojen lisääntyminen ja sosiaalisen median erilaiset välineet luovat tähän työhön uusia mahdollisuuksia.

Yrittäjyyskirjasto on Seinäjoen korkeakoulukirjaston verkkopalveluiden kehittämisprojekti, jossa etsitään toimintamalleja kirjaston verkkopalveluiden kehittämiseen yleisemminkin.  Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja aluekehittämisen tavoitteiden mukaisesti palvelu edistää yrittäjyyden ja liiketoiminnan osaamista.

Yrittäjyyskirjasto on kehitetty Yrittäjyyden tietokeskus -hankkeessa, jota rahoittavat Etelä-Pohjanmaan liitto (EAKR-rahoitus) ja Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Hankkeen toteutusaika on 1.9.2011–31.8.2013.

Linkki: http://yrittajyyskirjasto.seamk.fi

 

Lisätietoja

Jaana Latvanen, projektipäällikkö
SeAMK Korkeakoulukirjasto
PL 97 (Kalevankatu 35), 60101 Seinäjoki      
puh. 040 830 4203
s-posti: jaana.latvanen(at)seamk.fi

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon 20 eri koulutusohjelmassa. SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa. Korkeakoulu on myös vahvasti mukana sekä valtakunnallisessa että maakunnallisessa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotyössä.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs