Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Verkkolehti Koskinen kansainvälisenä ja mobiilissa

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Verkkolehti Koskinen kansainvälisenä ja mobiilissa

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2014 klo 12:24
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Kymenlaakson ammattikorkeakoulun verkkolehti Koskisen vuoden 2014 viimeinen numero ilmestyi 10.12. tutussa osoitteessa www.kyamk.fi/koskinen. Lehti toimii nyt myös mobiiliversiona samasta osoitteesta. Jokainen juttu on mahdollisuus linkittää sosiaalisen median kanaviin, kuten facebookiin ja twitteriin.

Numeron teemana on kansainvälisyys laajasti käsitettynä. Kuten rehtori Petteri Ikonen kirjoittaa pääkirjoituksessa, globalisaatio on miltei jokaisen työpöydällä.

International Issue -numeron kirjoittajat ovat pääosin korkeakoulun omia, eri alojen asiantuntijoita. Esimerkiksi vararehtori Mirja Toikka kertoo kokemuksistaan Kiinasta, kun hän kävi kouluttamassa sikäläisiä rehtoreita Kiinan ammattikorkeakoulu-uudistukseen liittyen. Tiimivastaava Ari Lindeman on puolestaan kouluttanut kiinalaisia opettajia Kyamkissa.

Kielten ja kulttuurintuntemuksen tiimeillä on uusia avauksia. Koulutusvienti on aloitettu tarjoamalla pietarilaisille yhteistyöyliopistoille verkko-opintoja. Opettajat ovat tutustuneet myös Aalto-yliopiston malliin, jossa kieltenopetus on yhdistetty osaksi ammattiopintoja.

Haastatteluissa on myös opiskelijoita ja työelämäkumppaneita. Esimerkiksi Kyamkissa kolme tutkintoa suorittanut Janne Niittymäki sekä Kyamkin hankkeesta aikoinaan syntynyt Mediatehdas Dakar, palkittu ja työllistävä yritys.

Verkkolehti Koskinen on Kymenlaakson ammattikorkeakoulun ulkoisille sidosryhmille suunnattu, korkeakoulun toiminnasta ja tuloksista kertova aikakauslehti. Lehti ilmestynyt jo 18 vuotta ja numeroita ilmestyy nykyään 6 kertaa vuodessa. Lehden aiemmat numerot on saatavissa arkistosta www.kyamk.fi/lehdet. Seuraava numero ilmestyy helmikuussa 2015.

Lisätietoja

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu
Verkkolehti Koskinen, koskinen@kyamk.fi 
Päätoimittaja Marja Metso
P. 044 702 8328

Kyamkin mediatiedotteet: www.kyamk.fi/mediatiedotteet

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on arvostettu, vastuullinen ja kansainvälinen kouluttaja. Ammattikorkeakoulu on alueellisen kilpailukyvyn rakentaja, työelämän uudistaja ja innovaatioiden tuottaja.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs