Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Venäjä bisnestä, HARASOO -seminaari 7.5.2014

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Venäjä bisnestä, HARASOO -seminaari 7.5.2014

Tiedote.
Julkaistu: 05.05.2014 klo 10:49
Julkaisija: Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Datariina Kotkassa kokoaa seminaariin keskustelemaan Venäjä bisneksestä. Mitä mahdollisuuksia pohjoinen kasvuvyöhyke tarjoaa yrityksille? Seminaarin puheenaiheena muun muassa kuinka rakennetaan menestystä yhdessä, käydään läpi Pietarin ja Leningradin aluekatsaus, mitä huomioita Jump Smart Oy:n Kati Saari on tehnyt venäläisistä ja miten niiden kanssa voi tulla toimeen. 

 

Puheenvuoroissa kuullaan myös miten vauhdittaa alueen vientiä ja kansainvälistymistä. Paneelikeskustelussa pohditaan Kymenlaakson elinkeinoelämän mahdollisuuksia ja haasteita Venäjän suuntaan. Lisäksi työpajoissa ratkotaan asiantuntijoiden johdolla yritysten Venäjään liittyviä tarpeita logistiikan, kaupan ja matkailun sekä teollisuuden toimialoilla.

 

RuBiPro-projektiin kuuluva seminaari järjestetään yhteistyössä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun, Kymenlaakson kauppakamarin, Kouvola Innovation Oy:n, FCG Finnish Consulting Group Oy:n, Kymenlaakson Venäjän-kaupan killan sekä Kaakkois-Suomen ELY -keskuksen kanssa.

 

Paikka: Datariina, Optio-Sali, Heikinkatu 7, 48100 Kotka
Aika: 7.5.2014 klo 9–16

 

Seminaariohjelma: www.kyamk.fi/harasoo

 

RuBiPro (Russian Business Professionals) -hanke kokoaa Kaakkois- ja Itä-Suomen korkeakoulujen, hankkeeseen osallistuvien yritysten sekä valtakunnallisen Aleksanteri-instituutin ylläpitämän Venäjä-asiantuntijaverkoston voimavarat ja osaamisen projektin kohderyhmän käyttöön ja sitä kautta Kymenlaakson ja kaakkoisen Suomen yrityselämän hyödyksi.

 

RuBiPro-projekti edistää yritysten mahdollisuutta saada tietoa liiketoimintamahdollisuuksista Venäjällä. Projektin kautta lisääntyvä koulutusorganisaatioiden Venäjä-liiketoimintojen osaaminen antaa mahdollisuudet tuottaa alueen yrityksille ajankohtaista tietoa, konsultointia ja koulutusta liiketoiminnasta ja sen käynnistämisestä Venäjällä.

 

Lisätietoja

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu

Projektipäällikkö Anne Fransas

p. 044 702 8506

etunimi.sukunimi@kyamk.fi

www.kyamk.fi

 

Kymenlaakson ammattikorkeakoulu on menestyksen tekijä: laadukas, työelämäläheinen ja kansainvälinen korkeakoulu, jossa onnistumme yhdessä.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs