Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Uusi edullinen radonmittari auttaa keuhkosyövän ennaltaehkäisyssä

RadonFix Suomi Oy

Uusi edullinen radonmittari auttaa keuhkosyövän ennaltaehkäisyssä

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2014 klo 10:23
Julkaisija: RadonFix Suomi Oy

30% halvempaa radonmittausta! Heinolasta lähtöisin oleva RadonFix Suomi Oy on tuonut Suomen markkinoille edullisimman radonmittauspurkin. Radonmittauspurkilla on Säteilyturvakeskuksen hyväksyntä ja mittauspurkit analysoi Irlannissa sijaitseva yksi Euroopan johtavista Radonlaboratorioista, AlphaRadon Teo.  Mittaussarja tilataan verkkokaupasta. Tulokset korjausehdotuksineen raportoidaan asiakkaalle sähköisesti.

Radon on asuntojen ja työpaikkojen sisäilmassa esiintyvä näkymätön ja hajuton jalokaasu. Noin puolet suomalaisten saamasta säteilyannoksesta on peräisin huoneilman radonista. Pitkäaikainen asuminen suuressa radonpitoisuudessa lisää riskiä sairastua keuhkosyöpään. Säteilyturvakeskuksen mukaan Suomessa noin 300 henkeä saa vuosittain keuhkosyövän radonista

Radonpitoisuuden voi varmuudella selvittää kotonaan tai työpaikalla vain mittaamalla. Ainoa virallinen mittaustapa asunnoille on kaksi kuukautta kestävä pitkäaikaismittaus, joka pitää suorittaa kylmän kauden aikaan, aikavälillä 1.11.-30.4. Mittaus tulee suorittaa Säteilyturvakeskuksen hyväksymällä mittauspurkilla.

Mittaustulosten raportointi on sähköistä, joten suurien kohteiden raportointi helpottuu huomattavasti. ”Merkittävin etu loppuun hiotusta logistiikasta ja sähköisestä raportoinnista on mittausten edullisuus. Säteilyturvakeskuksen omaan mittauspurkkiin verrattuna hintamme on kymmeniä prosentteja ja euroja edullisempi”, kertoo RadonFix Suomi Oy:n kehitysjohtaja Daniel Seere.

 

Lisätietoja: RadonFix Suomi Oy, Kehitysjohtaja Daniel Seere p. 050 508 6103 daniel.seere@radonfix.fi

Liitetiedostot

RadonFix Suomi Oy on erikoistunut radonmittauksiin, -korjaussuunnitteluun ja radonkorjauksiin. RadonFix-radonkorjaustuotteet on palkittu vuonna 2010 maakunnallisella INNOSUOMI-palkinolla. Radonmittauspurkkien maahantuonti laajentaa RadonFix- palveluvalikoimaa entisestään.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs