Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Turku jakaa apurahoja kaupunkitutkimukseen: omat haut tutkijoille ja gradun tekijöille

Turun kaupunki

Turku jakaa apurahoja kaupunkitutkimukseen: omat haut tutkijoille ja gradun tekijöille

Tiedote.
Julkaistu: 06.10.2015 klo 10:43
Julkaisija: Turun kaupunki

Turun kaupunki jakaa kaupunkitutkimusohjelmansa kautta apurahoja kaupunkitutkimukseen sekä ammattitutkijoille että graduaan kirjoittaville.

Kalenterivuoden päätoimisen työskentelyn mahdollistavia tutkijastipendejä voivat hakea väitöskirjaa tekevät ja jo väitelleet tutkijat Turun yliopistossa ja Åbo Akademissa soveltuvilla aloilla sekä arkkitehtuurin ja yhdyskuntasuunnittelun tutkijat teknillisissä yliopistoissa ja tiedekunnissa.

Haussa etsitään uusia ratkaisuja kaupunkikehittämistä haastaviin trendeihin. Teemat joihin apurahoja myönnetään on määritelty täsmällisemmin hakujulistuksessa.

Haussa jaetaan enintään 12 apurahaa. Apurahat rahoittavat Turun kaupunki ja Länsi-Suomen Yleishyödyllinen Asuntosäätiö. Haku on avautunut ja päättyy maanantaina 2.11.2015.

Pro Gradu -apurahat on tarkoitettu kaupunkitutkimusohjelmaa toteuttavien Pro Gradu-töiden kirjoittamiseen Turun yliopistossa tai Åbo Akademissa. Apurahaa anotaan syksyllä työsuunnitelmalla, mutta se maksetaan vasta seuraavan vuoden puolella, valmistunutta työtä vastaan. Haussa jaetaan enintään 10 apurahaa. Apurahat rahoittaa Turun kaupunki. Haku avautuu maanantaina 12.10. ja päättyy perjantaina 13.11.2015.

Kiinnostuneiden toivotaan perehtyvän Turun kaupunkitutkimusohjelman verkkosivulta löytyvään tarkempaan hakuinformaatioon: www.turku.fi/kaupunkitutkimus

Lisätietoja

Tutkimusjohtaja Sampo Ruoppila, sampo.ruoppila@turku.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs