Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Terveysteknologian tutkimuksesta liiketoimintaa

Oulun yliopisto

Terveysteknologian tutkimuksesta liiketoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2016 klo 13:09
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto
Centre for Health and Technology
Tiedote 10.10.2016

 

Oulun yliopiston Tutkimuksesta liiketoimintaa -ohjelma tarjoaa polun tutkimuksen kaupallistamiseksi tuomalla yhteen tutkijat, opiskelijat ja yrittäjähenkiset ihmiset työpajatyöskentelyn merkeissä yliopiston Tellus Innovaatioareenalle 12.10.–14.10.2016. Ensimmäinen ohjelma järjestetään Terveysteknologia-teemalla.

48-tuntinen ohjelma on suunniteltu tutkijoille, yrittäjille, opiskelijoille ja keille tahansa, jotka ovat valmiita rikkomaan rajoja ja olemaan ennakkoluulottomien muutoksentekijöiden eturintamassa. Osallistujille on tarjolla työskentelytiloja, mentorointia, verkostoja, inspiraatioita, mahdollisuuden todistaa taitonsa. Parhaiden tulosten aikaansaamiseksi kaikki osallistujat saavat mentoreiden apua ideoiden kehittämisessä ja liiketoimintamallin luomisessa. Tutkijat saavat ohjelman alussa myös esiintymisvalmennusta tutkimustulostensa esittelemiseksi.

Toimittajanne on tervetullut seuraamaan ohjelmaa.

Maailmanluokan huippututkimus, tiivis yhteistyö eri tieteenalojen osaajien välillä yhdistettynä yrittäjyyteen luo vahvan perustan uusille oululaisille menestystarinoille. Ohjelman huipennukseksi paras tutkimuksesta liiketoimintaa luova tiimi palkitaan 2500 euron palkkiosummalla!

Oulun yliopiston strategiassa 2016–2020 tavoitteena on saada lisää tutkimusperusteisia innovaatioita ja tätä tuetaan muun muassa kannustamalla tutkijoita monitieteiseen ajatteluun ja laajaan yhteistyöhön. Tutkimuksesta liiketoimintaa -ohjelma vastaa juuri tähän tarpeeseen. Yrittäjähenkisyyttä yliopistolla vahvistetaan, sillä työskenteleminen pienessä yrityksessä on entistä useammalle todennäköinen uravaihtoehto. Yliopiston tavoitteena on kouluttaa ammattilaisia, jotka tulevaisuuden työelämässä osaavat soveltaa osaamistaan ja luoda uutta.

Koulutuksen järjestävät Oulun yliopiston innovaatiokeskus CHT (Centre for Health and Technology) ja Business Kitchenin Avanto Accelerator -ideakiihdyttämöohjelma.  

 

Lisätietoja:

Anne Sorvari, Oulun yliopisto, puh. 0294 481 995, anne.sorvari@oulu.fi

Veera Virta, CHT Oulun yliopisto, puh. 0294487155 veera.virta@oulu.fi

Ohjelma

www.businesskitchen.fi

www.cht.oulu.fi

https://www.facebook.com/events/841351539335787/

 

viestintäpäällikkö Tapio Mäkinen, Oulun yliopisto, puh. 040 546 3413

* * * * * * * * * *
Oulun yliopisto
Viestintä, markkinointi ja yhteiskuntasuhteet
PL 8000
90014 Oulun yliopisto
viestinta@oulu.fi
0294 484 091

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs