Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Tavicon Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Karoliina Sunell

Tampereen Messut

Tavicon Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Karoliina Sunell

Nimitys.
Julkaistu: 07.11.2014 klo 15:25
Julkaisija: Tampereen Messut

Tampereen Messut Oy:n tytäryhtiön Tavicon Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.11.2014 alkaen Karoliina Sunell, joka on toiminut aiemmin yrityksessä projektipäällikkönä. Tampereella yli 27 vuotta toiminut yritys on erikoistunut kansainvälisten ja valtakunnallisten kongressien sekä seminaarien järjestämiseen. Tähän saakka Tavicon Oy:n toimitusjohtajana toiminut yrityksen perustaja Anja Hakkarainen jäi eläkkeelle 31.10.2014.

Tavicon Oy on perustettu 1.6.1987 ja se on ollut osa Tampereen Messut -kosernia 1.6.2012 lähtien. Tavicon Oy:n liikevaihto vuonna 2013 oli 0,4 milj. euroa. Tavicon Oy toteuttaa vuosittain noin 30 erilaista tapahtumaa. Tampereen Messut -konsernin muodostavat Tampereen Messut Oy:n lisäksi omana yksikkönä toimiva Finland Events sekä tytäryhtiöt Tavicon Oy ja Finland Restaurants Oy – Finnresta. Konsernin liikevaihto vuonna 2013 oli 10,8 miljoonaa euroa. Konsernin henkilöstömäärä on 42.

– Haluan kiittää lämpimästi asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneista vuosista. Minulla on ollut ilo tehdä koko urani ajan työtä, josta nautin. Takana on tiivistahtiset ja antoisat 27 vuotta toimitusjohtajana Tavicon Oy:ssä. Ennen yrityksen perustamista toimin viitisen vuotta markkinointipäällikkönä Tampereen Messut Oy:ssä, joten ympyrä tietyllä tavalla sulkeutui, kun Taviconista tuli reilut kaksi vuotta sitten Tampereen Messujen tytäryhtiö, sanoo Tavicon Oy:n perustaja Anja Hakkarainen.

– Otan innokkain mielin vastaan uudet haasteet Tavicon Oy:n toimitusjohtajana. Olen työskennellyt yrityksessä kaksi vuotta projektipäällikkönä ja sitä ennen toimin pitkään hotellialalla. Kongressialan tulevaisuus näyttää valoisalta ja meillä on paljon pitkiä asiakas- ja kumppanuussuhteita. Tulen pitämään asiakkaistamme hyvää huolta myös jatkossa, kertoo Tavicon Oy:n toimitusjohtaja Karoliina Sunell.
 
LIITE: Kuva / Karoliina Sunell
(kuvaaja: Samuli Niva)

Lisätiedot:
Tavicon Oy, www.tavicon.fi
Karoliina Sunell, toimitusjohtaja, p. 040 778 1770, karoliina.sunell(a)tavicon.fi

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Hannu Vähätalo, toimitusjohtaja, p. 0500 620 806, hannu.vahatalo(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs