Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Suomen tulevaisuus valinkauhassa – seminaari Oulun yliopistossa 4.11.2015

Oulun yliopisto

Suomen tulevaisuus valinkauhassa – seminaari Oulun yliopistossa 4.11.2015

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2015 klo 13:10
Julkaisija: Oulun yliopisto

Oulun yliopisto
Martti Ahtisaari Instituutti
Tiedote 29.10.2015

Suomen tulevaisuus valinkauhassa – seminaari Oulun yliopistossa 4.11.2015

Millainen on Suomen tulevaisuus – mitä meistä tulee? Näyttääkö digitalisaatio tietä? Mikä on uusien startup-yritysten ja innovatiivisten julkisten palveluiden rooli tulevaisuutemme rakentamisessa?

Liikesivistysrahaston ja Martti Ahtisaari Instituutin seminaarissa "Tukea tulevaisuudelle" keskiviikkona 4.11.2015 klo 14 alkaen kuullaan OP-ryhmän pääjohtaja Reijo Karhisen näkemyksiä Suomen tulevaisuudesta ja kohtaamistamme uhkista ja mahdollisuuksista. Seminaarissa tavataan myös Liikesivistysrahaston johtoa sekä edelläkävijäyrityksiä Oulun seudulta.

Onko Suomen tulevaisuus digitaalisessa liiketoiminnassa? Aihetta käsittelevät professori Veikko Seppänen ja yritysedustajat asiakkuuspäällikkö Outi Törmänen R-Tasosta sekä ŌURA ringin COO Tommi Pyykönen.

Oulun uusista start upeista kertovat Business Kitchenin Anne Sorvari sekä Asmo Chargerin toimitusjohtaja Asmo Saloranta.

Markkinoinnin professori Pauliina Ulkuniemi on tutkinut asiakkaan arvontuotantoa ja palveluliiketoimintaa. Case-esimerkkinä aiheesta on Tyrnävän kunta, jonka palveluinnovaatioita esittelee kunnanjohtaja Marjukka Manninen.

Tilaisuus järjestetään Oulun yliopiston kauppakorkeakoulun Arina-salissa (TA105) keskiviikkona 4.11.2015 kello 14.15–16.40. Tilaisuuteen voi ilmoittautua sivulla: http://www.maigbe.fi/tukeatulevaisuudelle

Lämpimästi tervetuloa!

 

Lisätiedot:
Sauli Sohlo, varajohtaja, Martti Ahtisaari Instituutti, 040 5155 745, sauli.sohlo@oulu.fi

 

Verkossa:
Martti Ahtisaari Instituutti: http://www.maigbe.fi/
Oulun yliopiston kauppakorkeakoulu: http://www.oulu.fi/kauppakorkeakoulu

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs