Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Schneider Electricin datakeskus Sagrada Familiassa sai arvostetun DatacenterDynamics Leaders Award -palkinnon

Schneider Electric

Schneider Electricin datakeskus Sagrada Familiassa sai arvostetun DatacenterDynamics Leaders Award -palkinnon

Tiedote.
Julkaistu: 19.01.2016 klo 08:30
Julkaisija: Schneider Electric

Espoo, 19.1.2016 – Maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija Schneider Electric vastaanotti arvostetun DatacenterDynamics Leaders EMEA Award -palkinnon sarjassa "Modulaarinen käyttöönotto". Palkinto myönnettiin Schneider Electricin asentamalle huipputason datakeskukselle, joka sijaitsee Sagrada Familiassa, Barcelonassa. Palkinto jaettiin Lontoon Hotelli Lancasterissa järjestetyssä palkintogaalassa, jonka juontajana toimi televisiopersoona Alexander Armstrong.

”IT-operaatioidemme turvallisuus on ensisijaisen tärkeää. Joustavan ja skaalautuvan infrastruktuurin takaaminen tällä muutoksen aikakaudella edellytti meiltä luovuutta. Schneider Electricin toimittama mikrodatakeskus täyttää kaikki vaatimuksemme siirrettävyyden ja joustavuuden osalta, ilman että turisteille, rakennustöille tai kirkon aktiiviselle toiminnalle aiheutuu häiriötä. Olen iloinen palkinnosta!”, sanoi palkinnon vastaanottanut Sagrada Familian tietohallintopäällikkö Fernando Villa.

“DatacenterDynamics Leaders Awards -palkinnoista on tullut meidän alamme Oscarit. Olemme erittäin kiitollisia tästä palkinnosta – se on suuri kunnianosoitus projektin parissa työskennelleille ihmisille sekä Sagrada Famialiassa että Schneider Electricillä. Palkinto sijoittuu hyvään ajankohtaan, sillä uusien IoT- ja pilvilaskentasovellusten ilmaantuessa tarjoamiimme mikrodatakeskusratkaisuihimme kohdistuu yhä enemmän kiinnostusta”, kertoi Schneider Electricin IT-yksikön varatoimitusjohtaja Hal Grant.

Schneider Electricin kehittämän integroidun esivalmistetun datakeskusratkaisun avulla pystytään hoitamaan kirkon turvatoimia ja hallinnoimaan tehokkaasti miljoonia paikalla vierailevia ihmisiä. UNESCOn maailmanperintökohde Sagrada Familia on suosituin turistinähtävyys Barcelonassa.

Vastatakseen asiakkaan ainutlaatuisiin tarpeisiin Schneider Electric suunnitteli ja valmisti räätälöidyn, esivalmistetun datakeskuksen, joka voidaan helposti siirtää tarpeen mukaan. Keskus vaatii vain minimaalista asentamista paikan päällä, minkä ansiosta se ei häiritse kirkossa vierailevia turisteja tai kirkon rakennustöitä.

Moduuli tuotiin telineillä paikalle, keskeytymätön virransyöttö, voimavirran jakelu, jäähdytys ja niiden hallinta olivat kaikki esiasennettuja ja valmiita käyttöä varten. Moduulikotelon suunnittelussa panostettiin kestävyyteen ja turvallisuuteen. Kotelossa on sähköisiä ja mekaanisia liitäntöjä, jotka voidaan helposti kytkeä pois päältä datakeskusmoduulin ja sisäisen infrastuktuurin komponenttien siirrettävyyttä varten. 

Davide Ortisi (vasemmalla), Schneider Electricin esivalmistetun datakeskuksen moduuleista vastaava tuotemarkkinointipäällikkö, ja Fernando Villa, Sagrada Familian tietohallintopäällikkö.

 

Lisätietoja:

Liitetiedostot

Tietoa Schneider Electricistä

Schneider Electric on maailmanlaajuinen energianhallinnan ja automaation asiantuntija. Vuonna 2014 yrityksen liikevaihto oli 25 miljardia euroa. Yrityksemme yli 170 000 työntekijää palvelevat asiakkaita yli 100 maassa ja auttavat heitä hallitsemaan energiaansa ja prosessejaan turvallisesti, luotettavasti, tehokkaasti ja kestävästi. Yksinkertaisimmista kytkimistä aina monimutkaisiin toimintajärjestelmiin asti teknologiamme, ohjelmistomme ja palvelumme auttavat asiakkaitamme hallitsemaan ja automatisoimaan toimintojaan paremmin. Kytketyt teknologiamme uudistavat teollisuudenaloja, muuttavat kaupunkeja ja rikastuttavat elämiämme. Me Schneider Electricillä käytämme tästä sanontaa Life Is On. Schneider Electricin verkkosivustolle

Voit seurata meitä ja lukea lehdistötiedotteemme, ladata painokelpoisia kuvia ja tutkia lisämateriaalia uutishuoneessamme http://www.mynewsdesk.com/fi/schneider-electric-finland. Voit seurata meitä myös Twitterissä osoitteessa https://twitter.com/SchneiderEFI ja LinkedInissä osoitteessa https://www.linkedin.com/company/schneider-electric

 

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs