Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » SAMKin Työtä meille Nyt ja Heti! valittiin hankehelmeksi

Satakunnan ammattikorkeakoulu

SAMKin Työtä meille Nyt ja Heti! valittiin hankehelmeksi

Tiedote.
Julkaistu: 05.03.2014 klo 13:03
Julkaisija: Satakunnan ammattikorkeakoulu

Työtä meille Nyt ja heti! –hankkeen tavoitteena oli lisätä nuorten työnhakuvalmiuksia, tuottaa työvoimaviranomaisille hyviä sosiaalisen median käytänteitä sekä opastaa yrityksiä sosiaalisen median avulla tapahtuvaan rekrytointiin.

Länsisuomalaiset alueet ovat valinneet ohjelmakaudella 2007-2013 rahoitettujen ESR-hankkeiden joukosta 30 hankehelmeä, jotka ovat hyviä esimerkkejä hienoista hankkeista tai hankekokonaisuuksista.

Hankehelmet edustavat kuutta eri teemaa viiden eri maakunnan alueelta. Satakunnan alueelta Työtä meille Nyt ja Heti! –hanke valittiin teeman ”hanketoteutuksen hyvät käytännöt” helmeksi.

Hankkeen aikana syntyivät mm. JobiJobi!-palvelu, joka koostuu kahdeksasta sosiaalisen median kanavasta sekä Työkkärin Tytti, joka muodostettiin TE-toimistolle sosiaalisen median palveluksi. Työkkärin Tytti toteutettiin yhteistyöprojektina Satakunnan TE-toimiston kanssa.

Hankkeessa tuotetut julkaisut:

Rekrytointi murroksessa – töitä Facebookista, verkostoja Twitteristä

TE-toimistot kohti sosiaalista mediaa: case Työkkärin Tytti

Lisätietoja: www.jobijobi.fi

Lisätietoja hankkeesta:
tutkimuspäällikkö Anne Kärki
anne.karki@samk.fi
puh. 044 710 3471

 

Hankehelmistä lisää tullaan viestimään Länsi-Suomen Helmet -yhteisössä, joka on avoin kaikille hanketoiminnasta kiinnostuneille: www.lshelmet.fi/group/esr-tulosviestinta

 

Satakunnan ammattikorkeakoulu (SAMK) on 6300 opiskelijan ja yli 400 asiantuntijan monialainen, kansainvälisesti suuntautunut korkeakoulu. Toimimme Porissa, Raumalla, Huittisissa ja Kankaanpäässä. SAMKissa voi suorittaa AMK-tutkintoja ja ylempiä AMK-tutkintoja kuudella eri osaamisalueella: hyvinvointi, terveys, palveluliiketoiminta, logistiikka ja meriteknologia, energia ja rakentaminen sekä informaatioteknologia.

Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimintaa harjoitetaan osaamisalueilla, ja se kuuluu olennaisena osana kaikkiin tutkintoihin. Painoalojamme ovat tulevaisuuden energiaratkaisut, terveys- ja hyvinvointiosaaminen, innovatiiviset palvelut, meriosaaminen sekä korkeakouluyrittäjyys.

Kuvia SAMKista (vapaa käyttöoikeus). Kotisivut samk.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs