Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Ruohonjuuri kasvaa vahvasti

Ruohonjuuri

Ruohonjuuri kasvaa vahvasti

Tiedote.
Julkaistu: 02.05.2016 klo 07:13
Julkaisija: Ruohonjuuri

 

Ruohonjuuri kasvaa kohisten. Ruohonjuuren liikevaihto on kasvanut 16 miljoonaan euroon, kasvua ollen tänä vuonna 21%. Ruohonjuurella on neljä myymälää Helsingissä sekä yksi  Tampereella, Turussa, Raisiossa ja Oulussa sekä voimakkaasti kasvava moderni verkkokauppa. Uusia myymälöitä on avautumassa mm. Isoon Omenaan sekä Kalasataman kauppakeskukseen. Tavoitteena on perustaa kaksi uutta Ruohonjuuri -myymälää joka vuosi.

Ruohonjuuri on tullut tunnetuksi myös kirkkaiden arvojen ja strategian omaavana yrityksenä ja pärjännyt hyvin tutkimuksessa, jossa strategiat olivat tuntemattomia henkilökunnalle. Ruohonjuuressa tavoitteet tiedetään ja niiden eteen tehdään töitä. Johtamiseen, ihmisten inspirointiin ja valmentamiseen panostetaan ja se näkyy tuloksissa.

”Meitä on pidetty aikaisemmin enemmän harrastelijoina, mutta olemme kasvaneet merkittävien liiketoimintayritysten joukkoon ja haluamme olla rohkeita edelläkävijöitä myös johtamisen käytännöissä.” kertoo toimitusjohtaja Arto Ranta-aho.

Tärkein fokuksemme on kuitenkin asiakkaissa, heidän hyvinvoinnissa ja elinvoiman vahvistamisessa. ”Puita halailemalla raha kirstuun kolahtaa”, naurahtaa Ruohonjuuren toimitusjohtaja yrityksen taloudellisesta menestyspolusta. Eettisen ja vastuullisen liiketoiminnan ei tarvitse tarkoittaa sitä, että bisnes ei olisi kunnossa. Hyvällä arvopohjalla, ja herkällä ja lujalla johtamisella pystyy tekemään hyvää tulosta.

Lisätietoa, haastattelut tai kuvia: 

Ruohonjuuri Oy:n toimitusjohtaja Arto Ranta-aho: 050-3730 330, arto.ranta-aho@ruohonjuuri.fi

 

Liitetiedostot

Ruohonjuuri Oy luomu- ja lähiruokaan, luonnonkosmetiikkaan ja terveystuotteisiin erikoistunut vähittäiskauppaketju. Ruohonjuuren missiona on tarjota asiakkaille iloa ja elinvoimaa. Tärkeinä toimintaperiaatteina ovat: Hymyssä suin & pilke silmäkulmassa. Aktiivisesti palvellen. Wow-elämyksiä tarjoten.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs