Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » RKTL:n erikoistutkija Ilpo Kojola on valittu vuoden 2010 tiedottajaksi

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos

RKTL:n erikoistutkija Ilpo Kojola on valittu vuoden 2010 tiedottajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 14.01.2011 klo 15:22
Julkaisija: Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos

(Korjaus tiedotteeseen 14.1.2011 klo 14.00. Otsikossa kirjoitusvirhe! Ei siis esikoistutkija vaan erikoistutkija. Pahoittelemme virhettä)

YLE Oulun toimitus on valinnut vuoden 2010 tiedottajaksi Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen erikoistutkijan Ilpo Kojolan. Valinnan perustelujen mukaan "Ilpo Kojola on menneen vuoden aikana hoitanut ansiokkaasti työtään julkisen sanan kanssa. Kojola on toiminut luotettavasti auttaessaan mediaa luontoa koskevissa asioissa. Tiedottaminen on ollut nopeaa ja luotettavaa".

Ilpo Kojola on työskennellyt RKTL:n suurpetotutkimuksessa jo useita vuosia. Tänä aikana hänet on opittu tuntemaan paitsi mediassa luotettavana suurpetoasiantuntija myös kotimaassa ja kansainvälisissä tutkijapiireissä arvostettuna suurpetotutkijana. Muutama vuosi sitten hänet esimerkiksi hälytettiin apuun, kun Saksassa tavattiin harvinainen karhu kaupunkialueella.

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitoksen viestintä palkitsi Ilpo Kojolan vuonna 2008 omalla Vuoden viestijä -palkinnollaan. YLE Oulun toimituksen perustelujen lisäksi RKTL:n valinta perustui Ilpo Kojolan palveluhalukkuuteen sekä asialliseen, objektiiviseen ja maltilliseen viestintään hankalissakin asioissa ja tilanteissa.

Lisätietoa: Johanna Torkkel, viestintäpäällikkö, Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos, puh. 040 530 3039, johanna.torkkel@rktl.fi

Linkki Ylen uutiseen

Kuva: Ilpo Kojola, kuvaaja Taija Pöntinen

Riista- ja kalatalouden tutkimuslaitos on 300 hengen asiantuntijaorganisaatio, joka tuottaa luotettavaa ja korkealaatuista tietoa luonnonvaroista päättäjille, elinkeinoille, alan ammattilaisille sekä kansalaisille. Lisätietoa: www.rktl.fi.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs