Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Reumaliitto aloittaa Periscope-luennot

Suomen Reumaliitto ry

Reumaliitto aloittaa Periscope-luennot

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2016 klo 11:21
Julkaisija: Suomen Reumaliitto ry

Reumaliiton Periscope-luentosarja reumasairauksista alkaa 23.8.

Reumatologian erikoislääkäri Antti Puolitaival pitää syksyllä 2016 reumasairauksia käsittelevän luentosarjan Periscope-palvelussa. Tarkoitus on tarjota uudella tavalla yleistajuista tietoa reumasairauksista ja niiden hoidosta kaikille kiinnostuneille.

Ensimmäinen lähetys käsittelee reumasairauksia yleisesti, myöhemmin syksyllä ovat vuorossa polymyalgia, tulehduksellinen selkäkipu, fibromyalgia sekä kihti. Puolitaival pitää syksyllä myös puhelintunteja.

Luennot alkavat aina kello 18, ja löytyvät Periscopesta tunnuksella @reumatologi tai etsimällä lähetyksen kartalta Kuopion yliopistollisen sairaalan kohdalta. Tämän uutisen liitteenä on lyhyt ohjeistus Periscopen käytöstä.

Luennot tulevat myöhemmin katsottavaksi Reumaliiton nettisivuille sekä YouTubeen.

Reumatologin puhelintuntien aikana on mahdollisuus soittaa neuvontapuhelimeen ja kysyä lyhyitä kysymyksiä. Tarkemmat tiedot ja neuvontapuhelimen numero kerrotaan myöhemmin Reumaliiton sivuilla.http://www.reumaliitto.fi/

Periscope-luennot
Klo 18

23.8. Reumasairauden oireet, diagnoosi ja hoito
20.9. Polymyalgia rheumatica
18.10. Tulehduksellinen selkäkipu
24.11. Fibromyalgia
21.12. Kihti

Puhelintunnit
Klo 11-12

7.9.
6.10.
2.11.
17.11.
8.12.


Lyhyt Periscope-ohjeistus (44 kB)

Suomen Reumaliitto on valtakunnallinen järjestö, johon kuuluu 157 jäsenyhdistystä ja niihin ylí 40 000 henkilöjäsentä. Liitto tekee työtä reuma- ja muiden tuki- ja liikuntaelinsairaiden asialla. Liitto on perustettu vuonna 1947.

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs