Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Tiede ja tutkimus » Puurakentamisella elinvoimaa Etelä-Pohjanmaalle

Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Puurakentamisella elinvoimaa Etelä-Pohjanmaalle

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2015 klo 11:48
Julkaisija: Seinäjoen ammattikorkeakoulu

Puu-Hubi -hanke järjestää ”Puurakentamisella elinvoimaa Etelä-Pohjanmaalle”- seminaarin 11.3. klo 12–17. Seminaari on samalla hankkeen loppuseminaari. Seminaarissa esitellään puurakentamista tutkimusorganisaatioiden, kuntien ja elinkeinoelämän näkökulmista.

Dosentti Marjut Wallenius (Tampereen yliopistosta) tuo seminaariin ”psykologista silmää”, puurakennusten suunnittelussa ansioitunut arkkitehti Anssi Lassila tuo arkkitehtonista näkökulmaa, Pudasjärven kaupunginjohtaja Tomi Timonen ja projektipäällikkö Hans Andren Växjösta kertovat kuntapuolen päätöksenteosta ja sen tuottamista hedelmistä.

Iltapäivällä kuullaan professori Kalle Kähkösen (Tampereen teknillinen yliopisto) luento puurakentamisen prosesseista sekä niiden ohjauksesta ja rakennuttajana toimivan Lakean sekä hirsi- ja puutaloja valmistavan Finnlamellin näkemyksiä ja kokemuksia puurakentamisesta. Sokerina kupin pohjalla pelastusjohtaja Harri Setälä kommentoi puurakentamista pelastusviranomaisen kantilta. Seminaarissa kuullaan myös, mitä Puu-Hubi – hankkeen aikana on tehty ja mitä on saatu aikaiseksi.

Seminaarin ohjelma on kokonaisuudessaan www.seamk.fi/puuhubi -sivustolla.

Lisätietoja: Projektipäällikkö Tuulia Taanila, p. 040 6807114

Puu-Hubi -hanke

Puu-Hubi- hanke käynnistyi vuonna 2012 ja se päättyy tänä vuonna. Hanke on Seinäjoen ammattikorkeakoulun ja Tampereen teknillisen yliopiston yhteishanke ja sen tarkoituksena on kouluttaa, kehittää ja verkostoida. Hankkeen puitteissa on järjestetty massiivinen määrä erilaisia koulutuksia ja työpajoja, puurakentamista on tarkasteltu monesta eri näkökulmista. Hanke on ESR- rahoitteinen. Päärahoittajana on Etelä-Pohjanmaan Ely- keskus.

 

Liitetiedostot

Seinäjoen ammattikorkeakoulussa voi opiskella kuudella eri koulutusalalla ja suorittaa tutkinnon lähes 30 tutkinto-ohjelmassa. Näistä kolme on englanninkielistä. Lisäksi SeAMKilla on useita kansainvälisiä kaksoistutkinto-ohjelmia.

SeAMKissa on noin 4500 opiskelijaa ja vuosittain lähes 500 ulkomaista opiskelijaa. Korkeakoulu on vahvasti mukana sekä alueellisessa, valtakunnallisessa että kansainvälisessä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotyössä. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Hae kategoriasta

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs